bence hoş olmuş.
ama arkadaki masa örtüsü duruyor hala.![]()
@bathu geçmiş olsun.
Bizim motorlar iyide lastikleri kötü,biran önce iyi bir markayla değiştirmek lazım bence.Nede olsa çin malı güven vermiyo insana,hele uzun yolda.
Orijinal lastiklerini mutlaka yenileyin, orijinali nylon gibi, virajlarda çok tehlikeli, canımız sonuçta paramızdan kıymetli...
çok geçmiş olsun...yüksek bir hızdaymışsın,ben 2 kere düşük hızda (50-60 km/h)patlatmıştım,korkutucu oluyor
jantın eğildi mi? daha doğrusu çemberin eğildi mi? düzeltildi mi?
parça ve işçilik fiyatlarını bizimle paylaşmayı unutma..
bende ramzey 200 cross var çok memnunum, bayağı bi modifikayson yaptım, ön dişliyi 15'den 17'ye değiştirdim, lastikleri mitas yaptım enduro, michelin anakee ile aynı desen, ufo elcik koruma aldım, depo griye boyalı, performansı çok iyi, araziye çok girmedim ama süspansiyon iyi, yakışı süper 20 ytl ile 240 km yapıyor şehiriçi, uzun yol yapmadım ama motor saplamalarını değiştirdiğimden pek vibrasyonda yok, motoru güzel elden geçirip iyi bir rodaj yaparsanız size çok iyi hizmet ediyor, tüm bunların maliyeti mi ? isteyene 2,700'e hemen veriyim motoru![]()
arkadaşlar akünün garantisi olmadığını söyledi motoru aldığım bayi motor sadece kışın 4 ay kadar yattı bundan dolayı olmuş olabilir belkide kısacası en iyi sonuç yenilemek galiba akünün koltuk altına alınması iyi fikir tavsiyeleriniz için teşekürler slm