Ramzey ve Pioneerci arkadaşlar. Şu 4000-5000 devirlerde aniden gazı bırakınca stop etme problemini ramzeyin fabrikasını arayıp sordum. 800km. yaptım. Tüm kontrolleri yaptık hala düzelmedi çünkü. Teknik servis bölümüne ulaştım. Telefona bakan kişiye çok kişiden duyuyor ve forumlarda okuyoruz genel bir sorunmuş dedim. Kabul etti, evet öyle genel bir sorun var dedi. Ancak bize 4000-5000km.den sonra keseceği söylendi. Test ettik, gerçektende kesildi sorun dedi. Açıklamasını ise, bunda Japon Mikuni karbüratör var (Doğru var ama daha iyi olması gerekirken) motorun ona alışması gerekiyor bir müddet dedi. Peki diyelim dediğiniz gibi bende de düzeldi o km.gelene dek bir çözümü yokmu dediğimde de yok maalesef dedi. Km. eskiten arkadaşların yorumlarını bekliyorum bu konuda...
Bide yedek parça sorunu yaşanıyormuş diye duyduk diye sorduğumda da bir tek depo sorunu var şu anda onun dışında yedek parça eksiğimiz yok dedi.
Bide yedek parça sorunu yaşanıyormuş diye duyduk diye sorduğumda da bir tek depo sorunu var şu anda onun dışında yedek parça eksiğimiz yok dedi.