ya kardeşler ben yazdılarımı sil başatan ii okuyun ama ii motordan ufak defek oyanmalar yapa bilrisinzi o zaman yapar ibre zaten son dayandıgı zaman motor fark edersınız.misal scooter şişdiği zaman devirden düşer.ama hız ibresi 80 gösterir.ama hız malsef 80 degıldır.140 km gosterıyor diye bır kaide var tlf yakın zamanda resmını cekecegım.birde ben tekarta soyluyorum 800 cc motorları bende gectım demıyorum ama 500 ccmotoru gectım kımseye yalan bırcum yoktur.tekrar idda ediyorum.asya motorun hakkında cok detaylı bilgi sahibiyim.ben gümrükçüyüm.
panternet kardeş sana cok geçmış olsun verılmış sadakan varmış diyorum.başkaları yazsada banada mantıklı gelmezdı ama yaşadıklarımı anlattım yinede inanan inanmayanlara saygı duyarım
kardeş sen haklısın ne diyeyim :queen:
bende mercedes 200E var 2003 den beri biniyorum geçen bizim sanayi yolunda giderken bi AT ARABASI beni geçti şaşırdım
:queen: :queen: :queen: :
birde mercedesler dünyanın en iyi arabası derler :queen:
biraz mantıklı olursak daha iyi olur senin dediğin o 500 lük makina tam devir yada hızda gitmiyodur yada senin o dediğin motorun kadranlarında bi prb vardır
aynı zamanda şişen motorun devri düştüğü gibi km saatinden de görürsün hız da düşer
ben aynı zamanda makina teknisyeniyim çoğu mühendislerle de teknik konularda tartışırım genelde de hep haklı olduğumu görürler teknik olarak düşündüğün şey pratiktede aynıysa GERÇEK OLAN BUDUR!:bounce: