Arkadaşım ben Ankaradayım buradaki bayiyle konuştum fiyatı 1180 YTL + plaka dedi inanamadım tekrar sordum evet doğru dedi. İş yoğunluğundan gidemedim ama p.tesi inşallah gideceğim. Sezon sonu olduğu için ellerinde motor yokmuş siparişle gelecek yani. Sitesindede fazla resimde yok sen ekleyebilirsen ve daha detaylı yazarsan makine hakkında sevinirimmerhaba.ben de su an 15o lik arora kros var.ben ondan gayet menunum hiç bi sorun yaşamıyorum.titreşim konusunda titreme yapıyo ama nedenini öğrendim bende ki motor şişli sistemli eğer eksantrik milli olsaydı pek bi titreşim olmayacağı söleniyo.bi de bi kusuru var.uzun yolda biraz yüksek olduğundan krosların hepsinde rüzgardan sallanma oluyo bu hepsinde hemen hemen var.bende km başı 10 kuruş benzin harcıyo.bu da sanırım normal...
orjinali daha iyi
1180+ plaka pazartesi doğru olup olmadığını yazarım buda sitesi bulunduğunuz illerdende soran arkadaşlar olup doğruluğunu burdan yazarsa sevinirim http://www.aroramotor.com/urun.asp1000 lira super yaa oyleyse kesin haber verin bana...
hayirli olsun ssem...
nasil makine,
kaç km oldu ?
haftasonu benim ramzey'e mitas-e08 (michelin anakee lastikle aynı desen) lastik taktım kışı rahat geçiriyim diye.. çifti 250 ytl'ye aldım süleyman memnundan.. ebatları değiştirmedim, arkayı büyütmeyi düşündüm 130'a falan ama lastik çok ağır, gidişi ve çekişi etkilerdi. bide sarı orjianl italyan ufo elcik koruma aldım taktım.. görüntü süper oldu makianada, en kısa zamanda resmi çeker koyarım..
HAYIRLI OLSUN GÜLE GÜLE KULLAN KIŞ LASTİĞİ Mİ? YOKSA 4 MEVSİM Mİ KULLANACAKSIN ALMIŞ OLDUĞUN BU LASTİKLERİ