Zealsun 150GY-A, 200GY-A, 200GY-2 ve Türevleri Buraya

ozcan hızlı gidiyorsun demekki, o kadar yaktığına göre. normal kullanımda (max 55) bayaa ekonomik olması lazım senin alet...

merhaba.ben de su an 15o lik arora kros var.ben ondan gayet menunum hiç bi sorun yaşamıyorum.titreşim konusunda titreme yapıyo ama nedenini öğrendim bende ki motor şişli sistemli eğer eksantrik milli olsaydı pek bi titreşim olmayacağı söleniyo.bi de bi kusuru var.uzun yolda biraz yüksek olduğundan krosların hepsinde rüzgardan sallanma oluyo bu hepsinde hemen hemen var.bende km başı 10 kuruş benzin harcıyo.bu da sanırım normal...
Arkadaşım ben Ankaradayım buradaki bayiyle konuştum fiyatı 1180 YTL + plaka dedi inanamadım tekrar sordum evet doğru dedi. İş yoğunluğundan gidemedim ama p.tesi inşallah gideceğim. Sezon sonu olduğu için ellerinde motor yokmuş siparişle gelecek yani. Sitesindede fazla resimde yok sen ekleyebilirsen ve daha detaylı yazarsan makine hakkında sevinirim

MOTOR ÖZELLİKLERİ :
» Model : KS150GY-3A
» Motor tipi : tek silindir 4 zamanlı
» Motor Hacmi : 150 cm3 (11 hp)
» Şanzıman : 5 vites
» Çalıştırma : Elektrik ve ayaktan
» Ateşleme : elektronik cdi
» Ön Fren : disk+ ABS
» Arka Fren : KAMPANA
» Yakıt sarfiyatı : 2 lt /100 km
» Yakıt Deposu : 10,6
» Ağırlık : 127
» Ön Lastik : 2,75-21-4
» Arka lastik : 4,10-18-4

Özellikleri bunlar.150GY_3A modelinin

Ayrıca fiyatı 2500 ytl.sen çok uyguna bulmuşssun eğer fiyatı buysa sakın kaçırma.

Son düzenleme:
ısrarla sordum odamı yalnış anladı bilmiyorum ama çok şaşırdım bakalım p.tesi belli olur bildiririm burdan gene yalnız resim çıkmamış sağol genede bilgiler için

arkadaşlar benim asyanın çamurluğu malumunuz estetik değil... bende acaba nasıl yapsakta daha hoş bi görünüme kavuştursak diye düşünürken çamurluğu alçaltmak aklıma geldi tabi ufak bi fotograf hilesiyle nasıl görünüceğine baktım bide siz bakın bakaılım bu şekilde dahamı iyi duruyo???

241850308.img.jpg

şimdi attım kusura bakma

başka bi şiistersen gene söle
ama yanlış olması lazım

zealsun ve de asya motorun ön çamurluklarını neden öyle yapıyolar anlamıyorum zaten.gene güzel durmamış bence

Son düzenleme:
sağol bu foto sitesindede var sağol genede fiyat doğru ise alacağım ama sanmıyorum ya ben yalnış anladım yada telefona bakan kişi başka bir modelin fiyatına baktı göreceğiz

arkadaşlar benim asyanın çamurluğu malumunuz estetik değil... bende acaba nasıl yapsakta daha hoş bi görünüme kavuştursak diye düşünürken çamurluğu alçaltmak aklıma geldi tabi ufak bi fotograf hilesiyle nasıl görünüceğine baktım bide siz bakın bakaılım bu şekilde dahamı iyi duruyo???

orjinali daha iyi

Son düzenleme:
Arkadaşlar, her türlü arazi şartlarında gücü hissetmek ve motorunuzun sizi sıkıntıya sokmamasını istiyorsanız, 200 cc'den aşağı cross almayın derim ben. Ama "ben zaten asfaltta sürecem, benim için arazi yolun stabilize olanıdır" diyorsanız o zaman 125 veya 150 cc'lik motorlar sizin için ideal. Son pişmanlık fayda etmez. Selamlar.

Merhaba, az önce Arora'yı sordum peşinde; 2,650 YTl(plaka masrafı dahil)istedi, beşiktaş bayisi, demekki her bayinin satış fiyatı ayrı anlaşılan, o fiyata bulduysan kaçırma.

haftasonu benim ramzey'e mitas-e08 (michelin anakee lastikle aynı desen) lastik taktım kışı rahat geçiriyim diye.. çifti 250 ytl'ye aldım süleyman memnundan.. ebatları değiştirmedim, arkayı büyütmeyi düşündüm 130'a falan ama lastik çok ağır, gidişi ve çekişi etkilerdi. bide sarı orjianl italyan ufo elcik koruma aldım taktım.. görüntü süper oldu makianada, en kısa zamanda resmi çeker koyarım..

haftasonu benim ramzey'e mitas-e08 (michelin anakee lastikle aynı desen) lastik taktım kışı rahat geçiriyim diye.. çifti 250 ytl'ye aldım süleyman memnundan.. ebatları değiştirmedim, arkayı büyütmeyi düşündüm 130'a falan ama lastik çok ağır, gidişi ve çekişi etkilerdi. bide sarı orjianl italyan ufo elcik koruma aldım taktım.. görüntü süper oldu makianada, en kısa zamanda resmi çeker koyarım..

HAYIRLI OLSUN GÜLE GÜLE KULLAN KIŞ LASTİĞİ Mİ? YOKSA 4 MEVSİM Mİ KULLANACAKSIN ALMIŞ OLDUĞUN BU LASTİKLERİ

HAYIRLI OLSUN GÜLE GÜLE KULLAN KIŞ LASTİĞİ Mİ? YOKSA 4 MEVSİM Mİ KULLANACAKSIN ALMIŞ OLDUĞUN BU LASTİKLERİ

4 mevsim lastik bu, kışın yağmurda dişli lastikler (naylon zaten) tehlikeli olacağından değiştirdim lastiği, yağmurda özellikle çok kayıyordu, kışında kullanılacaksa bence güvenlik açısından lastikler değiştirilmeli. Mayıs'a kadar bunu kullanıp sonra diğerini geri takarım herhalde..

Bende artık aranızdayım ve Asya As200 GY-2 motorum hakkında bildiklerimi ve yaşadıklarımı sizlerle paylaşacağım. Bugüne kadar kadar sizlerden fazlasıyla faydalandım. Özellikle Baycode ve kastore ile daha önce tanışma fırsatım olmuştu. Bundan sonra kısmetse karşılıklı paylaşım ortamına gireceğiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar