Zealsun 150GY-A, 200GY-A, 200GY-2 ve Türevleri Buraya

he ya zati askerden gelem bir hem irfan abiyi bi ziyaret hemde hurdaliktan 17 lik 2 tane jant arka amrtisor saglam bulursam fren kaliper disk vs alip gelicem

forum da ben görmüştüm motosiklet hurdalığını galiba izmit mi kocaelimi ne. hatta arkadaş hurdalıktan resim felan da çekmişti.

adamı zaten takip ediyorum. kerata benim gibi. :) çok zeki. hep onun gibi tamirle meşkul olmayı hayal ederim ama Allah bizi memur yaptı. emekliliğe kadar böyle devam :)

dün akşam ufaktan motoru tavana astım ve bizim şirketten tbm (tunnel burning machine) formeni var ufuk, bu tbm 250 metre boyunda dağı delip obür tarafa geçen bir tunel açma makinesi. onunda yardımı ile birşeyler yaptık. fotoğraflarını koyucam fakat nisan ayı bizim en hareketli ayımız ben harita teknikeriyim (dokuz eylül mezunu) maden ocaklarının haritalarını ve projelerini hazırlıyorum biraz yoğunum bu akşamda ön düzen ve elektrik aksamını takarsam haftaya da çalıştırırım pztesi ankaraya gidicem hafta içi yokum. bu arada sizler ne iş yapıyorsunuz?

fotocuyum :) ama askerden sonra microsoft sertifikali sistem muhendisi (lan amma uzun ismi yaaa kisaca bilgi islemci desem dahah iyi) olucam

:) arkadaşım çok israr etmişti. gel kursuna gidelim sistem mühendisi olalım diye.
ama fırsat olmamıştı gidemedim. hoş o gitti ama sonrasında birde dış ticarete gitti.

yamyamaha buca da mısın. orda kuzenim var gardiyan benim üniversiteyi orada okudum buca güzel memleket .

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:36 ----------

berk arkadaşım fotoğrafcı değilim ama bir kaç sergiye fotoğraf gönderdim. fotokritik.com/ msh bunlar benim fotolar ama uzun zamandır oraya fotoğraf yüklemiyorum önceden güzeldi site sonra kasmaya başladı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:39 ----------

motosikletin tesisatına başladım ama tesisat kısa geldi.ucu ucuna yetişti sağdan soldan çekiştirdik. arka teker takıldı ön amartisörü takacaktım ama bilyalar sökerken dağılmıştı takamadım. aklıma gelmişken bu direksiyonun göbeğindeki bilyeler rulman gibi mi yoksa elimizle tektek biz mi yerleştiricez. crosun arka stopunu nasıl yapayım orjinal far benim araba farı gibi 50 tl.bu akşam ankaraya gidicem yiba çarşısından komple vida almayı düşünüyorum. ne zaman bir şeye el atsam kesin vida artırıyorum ama olsun elimizde bulunsun.

fotocuyum :) ama askerden sonra microsoft sertifikali sistem muhendisi (lan amma uzun ismi yaaa kisaca bilgi islemci desem dahah iyi) olucam

bizde senlen meslektaş mı olucaz yani :) benden sana tavsiye yazılım mühendisi ol sistemde iş yok memlekette ama zibil gibi yazılımcı arıyorlar bilgine :)

bizde senlen meslektaş mı olucaz yani :) benden sana tavsiye yazılım mühendisi ol sistemde iş yok memlekette ama zibil gibi yazılımcı arıyorlar bilgine :)

tavsiye icin sagolasin :) bakayim bir onuda incelerim askerden gelince

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:46 ----------

bu arada jiro eger resimleri seb cektiysen tebrik ederim gayet guzeller fotoshopu vs de tam oturmus :) son olarak bir sorum daha var makine ne kullaniyorsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar