vaauv, harika yapmışsın ellerine sağlık. gördüğüm en temiz çalışmalardan, belki biraz yazıyla, stickerla biraz daha güzel olabilir.:cat:
biraz detaya girsen hangi malzeme alınacak nasıl uygulanacak. kesin yapacağım ben de.
valla sticker olayı tamam, ayarladım neler olması gerektiğini flash bellekte bekliyor. bi reklamcının önünden geçtiğimde print aldırıcam da falan filan. hani biraz gaza gelsem sıcak evimden çıkıp giderim de şimdilik dursun artık diyorum. Ama kesinlikle sticker şart
tabi yardımcı olurum eğer bursadaysan, saç kurutma makinesi tutarım bak
picasso hoş geldin aramıza,
sibop ayarlarını kontrol ettirebilirsin iyi bir ustaya. en azından kafan rahatlar. eskisi gibi çekmiyorsa debriyajın bitiyor olabilir, hiçbirşey yapmadan önce benim tavsiyem iyi bir buji tak. eğer düzelmezse karbüratörünü temizle ondan sonra diğer seçenekleri değerlendir
sağol kardeşim biraz geç yazmaya başladım sayfaya ama güç olmasın artık. Zaten üzerinde iridyum buji var, o açıdan problem yok. ama bu bujiyi kaç km'de değiştirmem lazım bilmiyorum. 7000km oldu yaklaşık. debriyajda da olabilir bunu düşünmemiştim, teşekkür ederim.
peki bu işi Bursa' da yapan, tavsiye edilebilecek birileri var mı diye sorsam ?

kimler yardımcı olur ki :cherry:
MOTOSİKLETİ KAPLAMAK İÇİN ALINACAK MALZEME OLARAK, tabelacılardan temin edilen, her türlü renkte, hatta fosforlusu dahi bulunabilen arkası yapışkanlı bi malzeme işte. nasıl ilkokulda defter kapladıktan sonra etiketliyorduk, etiketin arkasından kağıdını çıkarıp da, aynı mantık bu reklamcı tabelacı kağıtları da
daha önce söylemiştim. ama tekrarlayayım, ısıtıp da yapıştırmak gerekli. yani bu iş için saç kurutma makinası ideal. ısıtarak tüm kıvrımlar, eğimler verilebiliyor. bu işi için başlangıçta 2 kişiyle başlamak lazım, birisi ısıtacak, diğeri de yapıştırma işlemini yapacak. yapıştırma işlemini elle gerdirerek yapınca daha güzzel oluyor.
ilk yapmaya başlanınca moral bozulabilir ama hemen olayı kavrarsınız