selamlar arkadaşlar,
skygo 'm ile 1 yılı devirdim, yazın neredeyse hiç binmedim ama 5bin km ye gelmişiz.
hepinizin bildiği gibi motor isviçre saati gibi bu makinalarda, ama grenajdır, civatalardır, ampullerdir sürekli sorun çıkarmaya meyilli... kontrolde tutuyorum gül gibi geçinip gidiyoruz. İstanbul da skygo servisi az ve parça sıkıntısı var ama sağolsun Salcano hiç bir parçayı 2 günden geç göndermiyorlar, skygo salcano birbirinin tıpatıp aynısı olduğu için hiç uğraşmıyorum sirkecidir, bizim servisdir direkt salcanoya gidiyorum.
Gece önümü görememekten çok şikayetçiydim. Dolar 1,15 iken 120 dolara ebay'dan h4 bi xenon uzun kısa far sistemi almıştım. Ufak bir kaç oynama ile monte ettim zifiri karanlıkta 50-60 metreyi sorunsuz gösterir oldu makina. Sorun yaşarmıyım diye bir süre bekledim buraya yazmadan önce ama neredeyse 5-6 ay oldu. Hiç bir sorun yok.
Ampulun ısısı 4300K yani çok çok parlak gün ışığı. Gündüz açınca bile arabalar yol veriyorlar. 35 W ta çalıştığı için bizim elektrik sisteme bire bir uyumlu. İlk ısınırken 6A güç çekiyor ortalama değeri ise 3A yani akümüz de gayet yeterli, sadece motoru çalıştırmadan ve 2000 devir gaz vermeden farları çalıştırmıyorum. İşimi garantiye alıyorum. Fotoğraf makinam yok. Ama bir ara fotoğraf koyacağım elbette.
Boş vaktimde arka stopları da led yapıcam. Bir süre daha bu motora binecek gibiyim , o yüzden aşırıya kaçmamakla beraber motora harcama yapmaktan kaçınmıyorum.
Yeni motor alacak bir kaç arkadaş yazmış, burdaki arkadaşların da dediği gibi kesinlikle 2. el almalısınız bu motorları. Zibil gibi 2 elleri mevcut. Cebinizde para olduktan sonra 0 ayarında bulursunuz. gereksiz zarar etmeyin 2 el piyasasına bakın derim. ayrıca bir sorun oldumu bastırır parayı yaptırırım mantığındaysanız hiç yaklaşmayın çinlilere. gidin bir japon alın. çinliler çiçek gibidir onları ellerinizle sulamalı gerekirse gübreyi kendiniz vermelisiniz
herkese iyi pazarlar dilerim. sağlıcakla kalın.