merhaba arkadaslar ben skyteam 200SM arıyrm varmı satan bi arkadas. mumkunse mavi renk
Valla doğru diyorsun kardeş.Ben de 2 tane sis farı takayım diyorum ama o da çok enerji çektiğinden aküyü bitirir mi diye çekiniyorum.aydinlatma isi kotu onun icin en son kaskin ustune akuden kablo cekip projektör takicam allaha emanet gidioruz hava karardiktan sonra :queen:
Valla doğru diyorsun kardeş.Ben de 2 tane sis farı takayım diyorum ama o da çok enerji çektiğinden aküyü bitirir mi diye çekiniyorum.
valla dostum zaten benim aku bitik sarz ettirdim bu yazi ancak cikar ustunde gelen akulerde bes para etmez kaliteli ve yuksek amperli alirsan belki takacagin farlarinda cok asiri guclu olmazsa kurtarabilirsin ama bu işten anlayan birine danismak lazim
7 amperlik kuru bi akü taktırdım .5 ay kullandım extradan enerji çekecek birşey bağlamadığım için problem çıkmadı.Ama dediğin gibi işin ehli birine danışmakta fayda .
Ama H3 ampüllü 12v 50w çift far taksam sizce bi problem çıkarır mı bi de bu bizim mevcut elektrik tesisatı bunu kaldırır mı bilginiz var mı yoksa deneme yanılma yoluna mı gitmeliyiz?
Ön Farı Değişimi olacaksa Ve Ampul 35/35w büyük ise Kablolara Röle Bağlamak daha mantıklıdır. Bu işle Baya Ugrasmıstım.. 50/55w H4 Ampul takmıstım.. 1 2 Ay sonra Aküde Problem olmaya başladı Ve Bende Roleleri Ve 50/55w ampulu soktum attım.. Orjinali en güzeli(Her ne kadar Göstermesede)...
Valla Myheart kardeş super bir açıklama(hem teorik hem de uygulama birarada).Teşekkür ediyorum ve ayakta alkışlıyorum seni::alkiis::
Buralpdi geçmiş olsuuunBende motorumu seviyorum, bende ondan memnunum ama artık biraz büyük bir motor istiyoruuuum :queen:
Üyeliğin de, motorların da hayırlı olsun mib. :cat:
yav arkadaşlar; ben zongimi özlüyorum yaa...:salut:
![]()