150cc hussarla takas today arıyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2006 model 150cc hussarımı satıyorum satmak isteyenler bölümüne ilgili topic açmıştım..

satma nedenim ailemin hız tutkunu olmama karşı olmasıdır..

o yüzden hussarımı satacam veya honda today ile takas yapacam..(peşin para olabilir yada takas isterseniz takas yaparım)

honda today ile takas yapıcam antalyada satılık today arıyorum..

ilgilenen arkadaslar [email protected] adresinden yada
0546 802 36 04 nolu cep numarasından ulaşabilir..

motorum çok temizdir trafikte hiçbir sorunu yoktur borcu harcı kalmadı..

alt motorunu 16.000 km küsurda krank bilyası dağıttığı için krank piston silindir vs sıfırladım ve sıfır motor gibi rodaj uyguladım su an 1020- 1050 km civarında hiçbir sorunu yoktur modifiyelidir..

alacak yada takas yapacak arkadaslara şimdiden hayırlı olsun..

Son düzenleme:
hız tutkunu olduğunu anladımda bu motorun hızla ne alakası var onu anlamış değilim :silent: :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardes ailemi bilmezsin onlar için 70km 100km çok asırı hız..

ben hussarla 90-100 görüyom motor acılsın 110 rahat görür 150cc piston var içinde..

ilginç benim ailemde çok karşı ama araba ile seyahat ederken 140k\h gibi bir yerden sonra sesini çıkarmaya başlıyor.otobanda isem 190dan sonra :p motor üstünde hızlı giderken göremediği için o konuda sesini çıkarmıyor.arabaya binip yola çıktığımız bir yolu 'mesut yeter yine çok hızlı gidiyorsun' sözünü duymadan bir seyahatimi bitiremedim :queen: okadarada bişey diyorlarsa allah yardımcın olsn..birazdan gidip anne mi öpücem :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar