150cc çin - Artçı - 2 Uyku tulumu - 1 çadır - Eşyalar - Ege Turu

Merhabalar arkadaşlar, herkese kolay gelsin.
Havaların düzelmesiyle birlikte geçenlerde bir arkadaşımla bir çılgınlık yapıpta çıksakmı? dediğimiz geziyi gerçekleştirdik. İyiki de gerçekleştirmişiz, çokçok güzeldi. Önceleri biraz korksakta sonradan ne olursa olsun dedik ve çıktık yola. İzmir'den, Selçuk - Aydın - Çine - Muğla - Gökova istikametinden Dalyan'a kadar gittik. Daha sonra dönüşte birde Bodrum'a uğrayalım deyip orada 1 gün konaklayıp e hadi birde Kuşadası yapıp geri dönelim dedik. Toplamında 900km yi gidiş dönüş aşmışız. Motosikletimiz 150cc bir çin malı. Hava soğutmalı. Yanımıza 2 adet uyku tulumu, 1 çadır, büyük bir sırt çantası, alet takımı ve yedek iç lastiklerimiz ve kişisel eşyalarımızı da aldık. Olabildiğince ağırdık yani.. Yol boyunca hiçbir kötü durumla karşılaşmadık. Alet çantasını 1 kez bile olsun açmadık. Neyse ben susayım artık fotoğraflar konuşsun. Harita aynen bu şekilde.
harita.jpg

Yola çıktıktan sonra hemen Torbalı'da durup bazı küçük ihtiyaçlarımız için alışveriş yaptık. Burada ilk fotoğrafı çektik.
01.jpg

Daha sonra hiç durmadan Çine'ye kadar gidip artık orada küçük bir mola verelim deyip ilk gördüğümüz köye girdik ve güzel bir köy kahvesinde çay-sigara molası verip kahveyi işleten amcayla sohbete başladık. Bu fotoğrafta "tanıştırayım" artçım Ahmet.
02.jpg

Evet nerede kalmıştık en son Çine'deydik. Çine çok güzel mekan. Gerçi taş ve kayadan başka birşey yok ama zaten güzel olanda bu. Taşların ve kayaların şekilleri çok ilginç. Adeta dinazor çağının ortasından geçiyor gibi hissediyorsunuz kendinizi. Oralarda güzel bir yer bulup manzarayı izlemek için durduk. Burada eşsiz Çine manzarası önünde bir fotoğraf ta benden olsun.
03.jpg

04.jpg

Çine'den sonra durmadan devam ediyoruz ki Muğla merkezi de geçtikten sonra eşsiz Gökova manzarası karşısında durmadan edemiyoruz. İşte büyüleyici Gökova manzarası ve sola doğru devam eden Ortaca yolu. Denizi görüyoruz. Seviniyoruz.
05.jpg

06.jpg

Evet arkadaşlar Marmaris sapağını da geçtikten sonra devam ediyoruz. Ne yapsak ne etsek diye düşünürken güzelim Köyceğiz'e varıyoruz, bugünlük fazla ilerlemeyelim derken Köyceğiz gölünün tam kenarında çadırımızı çıkarıp kuruyoruz. Böyle güzel bir yer işte. Ha unutmadan söyleyeyim 1 günlük kamp ücreti 4 YTL.
08.jpg

07.jpg

evet arkadaşlar fotolara yavaş yavaş devam edicem daha çok güzel fotoğraflar var.

Köyceğiz gölüne çadırımızı kurduktan sonra çevreyi biraz dolaşmak istedim, güzel manzaralı, yemiz havalı, hafiften taşlı topraklı güzel patikalar var. Biraz oralarda turladım.

09.jpg

akşama doğru bir de Dalyan'a gittik. Dalyan çok güzel bir sahil kasabası. İçinde bolbol gezdik. Yaşanılası yerler. 115 yaşını aşmış bisürü insan var. Ciddi söylüyorum.

10.jpg

Dalyan'da bu tarz gezi tekneleriyle gezintilere çıkabiliyorsunuz fakat 2 kişi 80 YTL dedikleri zaman çıkamayabiliyorsunuz. Sonra 50 YTL dedikleri zaman yine çıkamayabiliyorsunuz. Biz çıkamadık.:cherry:

11.jpg

akşam kamp yaptığımız Köyceğiz gölüne tekrar geri dönüyoruz. Dalyan - Köyceğiz arası 20-30 Km lik bir yol ve çok güzel bir ormanın içinden geçiyor. Evet kamp kurduğumuz yere geri dönüyoruz. Gece güzel bir sohbete başlayıp uyuyana kadar o atmosferin tadını çıkarıyoruz.

12.jpg

Fotoğrafları devam ettireceğim arkadaşlar..

Son düzenleme:
çok güzel olmuş yav.ahh ahh. bende bu sene tekrar gidicem oralara bende 150 lik bi çinli var.geçen sene aynı yerlere gitmiştim bende bu sene yine tekrarlicam.zaten oralara bi kere gittin mi yine yine yine gitmek istiyor insan.:cherry::cherry:
bu arada eski memleketime çok yaklaşmışsınız dalamana yani.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel bir gezi olmuş :cat:ama merakla diğer fotoları bekliyoruz :)ahhh ahhhh ben ne zaman gezeceğim yaaaa:salut:

güzel gezi.. :)

bakalım biz ne yapabileceğiz..

Hehe geziden önce gözü korkuyu insanın ama yolda giderken unutuluyo.
nebi ayrıca konaktan start aldın :)

Hehe geziden önce gözü korkuyu insanın ama yolda giderken unutuluyo.
nebi ayrıca konaktan start aldın :)
:) pierzig sen bizi gördün galiba:) evet arkadaşlar kaldığımız yerden devam. Kamp yaptığımız bölgede sabah erken uyanıp biraz dolaşmaya çıkıyorum.
13.jpg

Gün yeni başlıyor ve biz Köyceğiz'den İztuzu'na doğru yolalıyoruz, anlatılamayacak kadar güzel bir yol. Etraftaki dağlar tepeler o kadar güzel ki, buyrun oralardan bir fotoğraf daha, kayalar çok ilginç.

14.jpg

Yol üzerinde arada bir duraklayıp manzarayı izlerken bu doğa harikası yerde ilginç şeylere rastlıyoruz bende fotoğraf makinasının makro özelliğini kullanarak bunları görüntülemeye çalışıyorum.

15.jpg

16.jpg

17.jpg

Fotoğrafları eklemeye devam ediyorum arkadaşlar...

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
gerçekten çok güzel bir gezi.acaba bende mi ani kararla böyle bir geziye çıksam.havalarda düzeldi zaten.iştaha geldim şimdi.sağ olun dostlar.

Harika bir gezi olmuş,kazsız belasız ve güzel enstantanelerle dolu:rendeer:
Köyceğize sıkça gittiğim için bu güzergahı çok severim.Her viiraj sonrasında bir güzellik var,hiç can sıkıcı değil.

Bu arada Çinlilere güvenmeyenler iyi bir örnek:cat:

Fotoğraflarda pek NET :cat: paylaşım için teşekkürler:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Fotoğrafları beğendim. Güzel gezi olmuş. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar