1500tl ye jinlun 250-5..2500tlye keeway super shadow hangis

evet ledow için güzel makine diyorlar ama ankarada bir tane bile satan yok alan satmıyor demekki:) bu arada keeway beğenildi görüyorum fiyatı biraz düşürürsem süper shadow alıcam bu jinlun çok mu kötü ama 1500 liraya 8000 km de fena gelmedi bana 1000lira fark edermi sizcede jinlunla keeway. bu arada moneroyu da tercihleim arasına aldım:)

Dostum şehir içi turlar için kullanıcaksan jinlun alabilirsin :) ama sende sıkılırsın 3 5 günde zangır zangır titriyo meretler gaz açmaya gelmiyo :) 1 saat 2 saat motosikletin üstünde kalırsan uyşmadık yerin kalmaz :):) 1 lira fark hakkıdır az masraflı başını ağrıtmıycak motosiklet bütcene uygun olarak ledow vs jinluna bulaşma derim

ama moneroda telli jant ve ramzeye çok benziyor ramzeyi gördüm çıplak gözle pek beğenmedim açık olmak gerekirse

Bende yeni aldım motoru,daha önce keeway 150 lik ve Kanuni tiger sahibiydim.Ama bu sefer Mondial MCT yi tercih ettim nedeni ise bu sefer 2.el aldığımdan dolayı parça ve servis problemi yaşamayayım diye gir mondial sitesine iğneden ipliğe ne ararsan var hemde yedek parça fiyatları çok ucuz.yani 2.el 1500-2000 TL ye motor alıyorsan bence mondial al çünkü ne çıkacağı belli olmaz....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:54 ----------

Ve aldığınız motor chopper tarzıysa telli jant en yakışanıdır.

dostum 1700e çelik cant 12000 km de bir mct buldum makineyi çıplak gözle görmedim ama güzele benziyor mondial için ne dersiniz satışı binimi arıza durumları nasıldır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar