- Konu Yazar
arkadaşlar selamlar haftaya ilk motorumu alıcam 8000m de jinlun-250-5 1500 istiyor yine 8000km km de keeway supershadow 2500 istiyor ne yapmalı sizce
mct nin telli cantları hoşuma gitmiyor çelik cantıda bidiğim kadarıyla 350ye flan takıyorlar ve arıza yönünden sıkıntılı makineymiş. gerçi jinlunda fazla arıza veriyor ama fiyat uygun geldi km side düşük ve yapılı makine keeway dersen aslında ilk tercihim ama pahalı biraz çift silindir olması ve jinluna göre daha hafif olması vibrasyonu aza indirgiyor neyapmalı kaldım ve yeni başlıcam motora jinlun ağırmı gelir diyorum
saygılar
mct nin telli cantları hoşuma gitmiyor çelik cantıda bidiğim kadarıyla 350ye flan takıyorlar ve arıza yönünden sıkıntılı makineymiş.
Tabiki Keway almalısın. Jinlun ile kıyaslanmaz. Mct ve jinlun kullanmadım fakat titreşim ve dayanıksızlıkdan bahsederler. Keeway kullandım ve sağlamlığını bilirim fena değildir. Burada dikkat etmeni istediğim bir nokta var. Supershadow 2006-2007 lerde yapıldı. Bu tarihlerde çıkan motorların 8000 km gibi bir km de olması, aksesuarlı olması ve 1500 TL fiyatında satılması ilginç geldi bence baktırmalı ve öyle almaya karar vermelisin.
Sorunun tamamının baştan okunması ihtiyacı yok. Supershadow fiyat alanını yanlış okumuşum. Fakat km'ler konusunun hala arkasındayım.
monero 250 ne üretimi bu motor hiç görmedim rastlamadım ama canlı birşeye benziyornasıldır binen bilen varmı
Şu çinli Viragoları da sıralarsak
Keeway>Bisan>Ledow>Monero derim ben. İlk tercihin Keeway olsun gene.