1500tl ye jinlun 250-5..2500tlye keeway super shadow hangis

arkadaşlar selamlar haftaya ilk motorumu alıcam 8000m de jinlun-250-5 1500 istiyor yine 8000km km de keeway supershadow 2500 istiyor ne yapmalı sizce

Mersin İl Temsilcisi
1500tl civrında, aksesuarlı mct 250 al, piyasası daha hızlı ve en bol parçalı ürün.
ama senin dediğn iki motordan supershadow için fiyat bence çok yüksek.
arkadaşımı jinlun 150 kullanmıştım ama o da gitmiyordu. ölüm gibiydi...
mct 250 ise çok daha farklı bence...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:28 ----------

supershadow teknik özellikleri :

Motor 2-cylinder, 4-stroke, air-cooled
Yakıt 9 L
Çap x Stroke 49 X 66 mm
Silindir hacmi 248 cc
Max. Güç 13,2 kW 7500/1min
Frenler Ön disk, arka kampana
Jantlar Ön lastik 3.00 - 18
Arka lastik 130/90 - 15
Boyutlar Uzunluk 2225 mm
Genişlik 760 mm
Yükseklik 1145 mm
Dingil Aralığı 1540 mm
Taban Yüksekliği 165 mm
Ağırlık 140 kg
Aksesuarlar
Vites Kutusu 5 vites
Supap
Şase

jinlun 250 teknik özllikleri :

tek kendisi hakkında bir başlık bulamadım.
http://www.motosiklet.net/forum/mot...inlun-jl125-t13-jl250-5-jl150-5-hakkinda.html

genel anlamda d burayı incele

http://www.google.com.tr/search?sou...=tr&ie=UTF-8&rlz=1T4ADSA_trTR420&q=jinlun+250

mct nin telli cantları hoşuma gitmiyor çelik cantıda bidiğim kadarıyla 350ye flan takıyorlar ve arıza yönünden sıkıntılı makineymiş. gerçi jinlunda fazla arıza veriyor ama fiyat uygun geldi km side düşük ve yapılı makine keeway dersen aslında ilk tercihim ama pahalı biraz çift silindir olması ve jinluna göre daha hafif olması vibrasyonu aza indirgiyor neyapmalı kaldım ve yeni başlıcam motora jinlun ağırmı gelir diyorum:)

saygılar

Mersin İl Temsilcisi
mct nin telli cantları hoşuma gitmiyor çelik cantıda bidiğim kadarıyla 350ye flan takıyorlar ve arıza yönünden sıkıntılı makineymiş. gerçi jinlunda fazla arıza veriyor ama fiyat uygun geldi km side düşük ve yapılı makine keeway dersen aslında ilk tercihim ama pahalı biraz çift silindir olması ve jinluna göre daha hafif olması vibrasyonu aza indirgiyor neyapmalı kaldım ve yeni başlıcam motora jinlun ağırmı gelir diyorum:)

saygılar

hmmm.
o vakit truva 250, ramzey 250 de düşün.
ilk motorunmuş.
keeway 250nispeten kalitelidir ama ben bindiğimde dilerim direksiyona değiyordu. 185 boy civarındaysan sorun yaratabilir :)

Tabiki Keway almalısın. Jinlun ile kıyaslanmaz. Mct ve jinlun kullanmadım fakat titreşim ve dayanıksızlıkdan bahsederler. Keeway kullandım ve sağlamlığını bilirim fena değildir. Burada dikkat etmeni istediğim bir nokta var. Supershadow 2006-2007 lerde yapıldı. Bu tarihlerde çıkan motorların 8000 km gibi bir km de olması, aksesuarlı olması ve 1500 TL fiyatında satılması ilginç geldi bence baktırmalı ve öyle almaya karar vermelisin.

mct nin telli cantları hoşuma gitmiyor çelik cantıda bidiğim kadarıyla 350ye flan takıyorlar ve arıza yönünden sıkıntılı makineymiş.

teller 2006 modelde kalınlaştırıldı ve kopma sıkıntısı yok. jinlun ve keeway de bmw kalitesinde motorlar tabi :queen:
jinlunu seçenek gösterip sonra mondial sıkıntılı makineymiş demen çok komik bilgin olsun :d

Mersin İl Temsilcisi
Tabiki Keway almalısın. Jinlun ile kıyaslanmaz. Mct ve jinlun kullanmadım fakat titreşim ve dayanıksızlıkdan bahsederler. Keeway kullandım ve sağlamlığını bilirim fena değildir. Burada dikkat etmeni istediğim bir nokta var. Supershadow 2006-2007 lerde yapıldı. Bu tarihlerde çıkan motorların 8000 km gibi bir km de olması, aksesuarlı olması ve 1500 TL fiyatında satılması ilginç geldi bence baktırmalı ve öyle almaya karar vermelisin.

soruyu baştan okur musun?

Dün itibariyle 15000 km Jinlun'um ile tamamlamış bulunuyorum...Hala tıkır tıkır çalışıyor... En ufak bir parçası dahi yok çalışmayan... Nasıl mı? Düzenli bakımı yapıyorum... Arada bir bozulsun istiyorum çünkü kurcalayıp öğreniyorum neresinde ne var... Parçası da tüm çinlilere uyduğu için sıkıntı yaşamıyorum... Eğer maddi sıkıntı var ise ve yeni başlanıyorsa motora 1500'e alıp sağını solunu kurcalayıp öğrenirsin... Bu arada Jinlun Mondiale göre çok daha kaslı duruyor. Tel jant konusunda da sana katılıyorum...

Sorunun tamamının baştan okunması ihtiyacı yok. Supershadow fiyat alanını yanlış okumuşum. Fakat km'ler konusunun hala arkasındayım.

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
Sorunun tamamının baştan okunması ihtiyacı yok. Supershadow fiyat alanını yanlış okumuşum. Fakat km'ler konusunun hala arkasındayım.

km olarak değildi zaten, ikisi de 1500tl olsa kesinlikle keeway derim ben de :)

keşke daha bütçelerimiz daya uygun olsa da

250 intruder
250 virago

vs ler tavsiye etsek :)

aslına bakarsanız 75kiloyum 1.75 de boyum var ve keeway rahatlık bakımından da görüntü bakımındanda daha bir çekiyor beni ancak fiyat sıkıntı işte ankara dışında var motorlar uzun yola ilk sürüş deneyimim için cesaret edemiyorum bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz maksimum 2500 e kadar motor varsa linklerini gönderirseniz sevinirim jinlun ve keeway harici eğer bulabilirsem ankarada uygun fiyat birşey caracal olabilir hepsinden daha iyi gibi görünüyor okuduklarım ve gözlenimlerime istinaden

saygılarımla

bahsi geçen motosikletlerin hepsni kullandım :) çinli viragoalrdan birine yönelmen en doğru karar olacaktır ! Çinli dediğime bakma baya sağlam meretler ! :)

v motor keeway ledow vs düşün 4 bin tl gibi bi bütçen olsa virago sana çok uygun olurdu ama :) çinli kardeşlerini de iyi yapmışlar benden bukadar iyi forumlar :D

monero 250 ne üretimi bu motor hiç görmedim rastlamadım ama canlı birşeye benziyor:) nasıldır binen bilen varmı

monero 250 ne üretimi bu motor hiç görmedim rastlamadım ama canlı birşeye benziyor:) nasıldır binen bilen varmı

çinli virago dedğimiz budur :) ledow gibi :) v motor yamaha virago kopyası çinli olmasına rağmen gerçekten sağlam yapılmış vibrasyon olmayan iyi bakarsan yıllarca binebileceğin bi motor

Şu çinli Viragoları da sıralarsak

Keeway>Bisan>Ledow>Monero derim ben. İlk tercihin Keeway olsun gene.

Şu çinli Viragoları da sıralarsak

Keeway>Bisan>Ledow>Monero derim ben. İlk tercihin Keeway olsun gene.

535 viragomu sattım ledow aldım :) motorsuz kalmıyım diye :) 7 aydır bende masallahı var bu kadar sağlam çıkacağını tahmin etmiyordum hiç :) tam bi çin düşmanıyken çinli viragoları ayrı bi yere koydum kafamda bu deneyimi yaşadıktan sonra çevremdeki 4 5 kişiye daha ledow aldırdım onlarda memnun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar