1500 ytl ye 0 mondial 100ukh(kh) mi? yoksa 2.el 2000 ytl ye honda inovva mı?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yani bilenler anlatmış zaten :)

100kh alsaydı haziranda alacaktı......

Tabii yaz ortasına kadar kalmaz o fırsatlar.....!

inovanın son hızı 125 net biraz dan öte aşırı iyimser değilmi :silent:

Yanlışın olmasın...

İnnova 2kişi düz yolda 135 basıyor..

Son düzenleme:
inovanın son hızı 125 net biraz dan öte aşırı iyimser değilmi :silent:

e ben rahatlıkla bu hıza çıktım...daha fazlasıda var...

100kh alsaydı haziranda alacaktı......

Tabii yaz ortasına kadar kalmaz o fırsatlar.....!

Yanlışın olmasın...

İnnova 2kişi düz yolda 135 basıyor..

haco 125 te sabitlenir mantığıyla yazdım...ben İzmit yolunda kökledim...millet salaklaştı 2005 te gezide...125 sonrası yemedi yani...hızı aldığında dahası vardı ama yemedi...:p

hızlanmada cbf 150 veya ybr 125 mümkünse yanına bile yaklaşamaz...ani hızlanma ve son hız dahil...debriyaj yok mis gibi makina...ama satışdan kalktı...bu kötü işte...

haco 125 te sabitlenir mantığıyla yazdım...ben İzmit yolunda kökledim...millet salaklaştı 2005 te gezide...125 sonrası yemedi yani...hızı aldığında dahası vardı ama yemedi...:p

hızlanmada cbf 150 veya ybr 125 mümkünse yanına bile yaklaşamaz...ani hızlanma ve son hız dahil...debriyaj yok mis gibi makina...ama satışdan kalktı...bu kötü işte...

valla bir cup motsikletin bukadar hızlı olabileceği aklıma gelmemişti doğrusu...
şaşırdım harbiden :cyclopsan

valla bir cup motsikletin bukadar hızlı olabileceği aklıma gelmemişti doğrusu...

haco bu ınnova bildiğin o teneke cuplardan dğeil inan...çok seri ve akıcı...motorun rölantisinden bile ne kadar tok olduğunu anlarsın...

cuplar genelde garagtersiz ve teneke olur...100/110 luk olurlar...bu model Hondanın CUP anlayışı..yani biz yaparsak böle yaparız olayı...

celil kanımca çok uzattın bu kh ybr inonova konularını. ben yazmaktan bıkmadı ama ben okumaktan sıkıldım ya.
karar senin ama bence kewayy

Abi Aslında bende düz yolda 125-130 yapıyorum...O gün bir arkadaşın innovasına bindim düz yolda 2kişi 135 yaptı...:mrgreen:

Fakat yakuşta rahatlıkla ibrenin sonunu görüyor....

ohoo daha yazın ordasına o motor 2,500 olur:p çok varmıs daha.. illa cup mu bakıyorsun sen celıl? 2,000 ytl ye ybr de bakabılırsın

gerekli cevabı metehan abı vermıs zaten:mrgreen:

Kaçarmı o motor be abii? :)

Celil bak sende İstanbul'da sın o motora bir gözat derim....

O fiyata çok uygun.........

Saygılar...

abi valla sınıfı gecemessem deıl motor lastıgını bıle goremem akıllı olup ders calısmam lazım:pale: bıze baska bakarız canıım sahıbınden. comda 5000 i gecmemıs 10 numara ınovvalar var

ok reis beg...:cat:

kullandım ve çok memnun kaldım...hatta ybrden ve cbfden ivmelenme son hız bakımında her açıdan takla attırır...işçiliğide her parçasına kadar iyiydi...yani ölüsü bile yeter bence İnnovaların..fiziken müsait değildim makinaya...tek kusuru 5 litrelik deposu ve tel jantlarıydı...sadece bu...CUP ların granajıyla biraz oynama yapmak lazım aslında...aynı makinaya ayak koyma yeri konsa yarı scooter olsa belki talep patlaması olur...son hızı net 125 dir...

tamam dostum bulucaz sana güzel bir makina...:cat:

ama yaz ortası diyor...o zamana bu fırsatlar kaçar...:pale:

eyvallah mete abı allah senden razı olsun ne dıyım :) bu arada yas yaza 16 oluyo boy 1.71 kilo 76 bana uygun dımı :)

cuplar hafif+vıteslı+debriyajsız oldugu ıcın hızlı:)

haco bu ınnova bildiğin o teneke cuplardan dğeil inan...çok seri ve akıcı...motorun rölantisinden bile ne kadar tok olduğunu anlarsın...

cuplar genelde garagtersiz ve teneke olur...100/110 luk olurlar...bu model Hondanın CUP anlayışı..yani biz yaparsak böle yaparız olayı...

abi bide kymco 150 lik bı cup cıkartmıs oda sahane duruyo hani:cat:

celil kanımca çok uzattın bu kh ybr inonova konularını. ben yazmaktan bıkmadı ama ben okumaktan sıkıldım ya.
karar senin ama bence kewayy

sen bık :p zorla yazdırmıyoruzya kardesım ısteyen okumaaz ısteyen yazmaaz bu arada burası forum sıtesı ole bı kısıtlama yok yani anladınmı
ayrıca ben daha ılk defa acıyorum marka model kıyaslamalarına bu konuyu baska sebeplerden dolayı ole sıkıldım falan dıyede yazma ok:wiinkk:

Son düzenleme:
Kymco'nun 150'lik bir cup modeli var...

Maksimum hız 120 diyorlardı:p...Kymco'yu aldıktan 2ay sonra satıp innova aldı adamın biri...:)

Yakıt 3lt.'miş.....:pBiraz fazla kanımca....Çünkü innova 2lt. yakıyor....

Derslerini ihmal etme sakın!Motosiklet senin hayatını kurtarmaz....:farao:

Amaçları şu;

Türkiye'de sadece 100-110-125 cc cup var...:)

150cc çıkararak satış yapmak...!Bence tutmaz...Fakat Kymco Allah var kaliteli motor üretiyor...:p

evet Mete Han abi inovva cok guzel ben cok sevdım her bakımdan
yas yaza 16 oluyo boy 1.71 kilo 76 bana uygun dımı

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar