Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yani bilenler anlatmış zaten 
inovanın son hızı 125 net biraz dan öte aşırı iyimser değilmi :silent:
inovanın son hızı 125 net biraz dan öte aşırı iyimser değilmi :silent:
100kh alsaydı haziranda alacaktı......
Tabii yaz ortasına kadar kalmaz o fırsatlar.....!
Yanlışın olmasın...
İnnova 2kişi düz yolda 135 basıyor..
e ben rahatlıkla bu hıza çıktım...daha fazlasıda var...
haco 125 te sabitlenir mantığıyla yazdım...ben İzmit yolunda kökledim...millet salaklaştı 2005 te gezide...125 sonrası yemedi yani...hızı aldığında dahası vardı ama yemedi...
hızlanmada cbf 150 veya ybr 125 mümkünse yanına bile yaklaşamaz...ani hızlanma ve son hız dahil...debriyaj yok mis gibi makina...ama satışdan kalktı...bu kötü işte...
valla bir cup motsikletin bukadar hızlı olabileceği aklıma gelmemişti doğrusu...
şaşırdım harbiden :cyclopsan
Abi Aslında bende düz yolda 125-130 yapıyorum...O gün bir arkadaşın innovasına bindim düz yolda 2kişi 135 yaptı...:mrgreen:e ben rahatlıkla bu hıza çıktım...daha fazlasıda var...
haco 125 te sabitlenir mantığıyla yazdım...ben İzmit yolunda kökledim...millet salaklaştı 2005 te gezide...125 sonrası yemedi yani...hızı aldığında dahası vardı ama yemedi...
hızlanmada cbf 150 veya ybr 125 mümkünse yanına bile yaklaşamaz...ani hızlanma ve son hız dahil...debriyaj yok mis gibi makina...ama satışdan kalktı...bu kötü işte...
ohoo daha yazın ordasına o motor 2,500 olurçok varmıs daha.. illa cup mu bakıyorsun sen celıl? 2,000 ytl ye ybr de bakabılırsın
Kaçarmı o motor be abii?
Celil bak sende İstanbul'da sın o motora bir gözat derim....
O fiyata çok uygun.........
Saygılar...
ok reis beg...:cat:
kullandım ve çok memnun kaldım...hatta ybrden ve cbfden ivmelenme son hız bakımında her açıdan takla attırır...işçiliğide her parçasına kadar iyiydi...yani ölüsü bile yeter bence İnnovaların..fiziken müsait değildim makinaya...tek kusuru 5 litrelik deposu ve tel jantlarıydı...sadece bu...CUP ların granajıyla biraz oynama yapmak lazım aslında...aynı makinaya ayak koyma yeri konsa yarı scooter olsa belki talep patlaması olur...son hızı net 125 dir...
tamam dostum bulucaz sana güzel bir makina...:cat:
ama yaz ortası diyor...o zamana bu fırsatlar kaçar...ale:
valla bir cup motsikletin bukadar hızlı olabileceği aklıma gelmemişti doğrusu...
şaşırdım harbiden :cyclopsan
haco bu ınnova bildiğin o teneke cuplardan dğeil inan...çok seri ve akıcı...motorun rölantisinden bile ne kadar tok olduğunu anlarsın...
cuplar genelde garagtersiz ve teneke olur...100/110 luk olurlar...bu model Hondanın CUP anlayışı..yani biz yaparsak böle yaparız olayı...
celil kanımca çok uzattın bu kh ybr inonova konularını. ben yazmaktan bıkmadı ama ben okumaktan sıkıldım ya.
karar senin ama bence kewayy