150 Zc Hakkında bilgi

arkadaşlar hepinize selam..MT ailesine yeni katıldım.:) öncelikle motora yeni başlıyorum. mondial 150 zc almak istiyorum..Ailevi durumum pek olmadığından kuryelik için bi scooter da karar verdim..motorumu alıp hem vasıta olarak hemde işde kullanmak istiyorum..ama kredi kartımın limiti dolmuş..ve taksit yaptıramıyorum..senet le de yapmıyorlar..banka kredisi çekemiyorum.. aylık 200 ödemek koşulu ile nereden senhetle alabilirim lütfen yardımcı olun..durumum çok hassas hemen alıpp işe başlamam gerekiyor. :pale:

2. el ybr al mondial kuryeye gelmez anlaş ybr cilerle anlat durumunu belki kabul ederler

sakın işte kullanmak için, zc alma...
kazandığın para benzine ve masrafına yetmez...
Görkem arkadaşın dediğin yap...
İstanbul Kızıltoprak ta motor galerileri ufak bir peşinatla senetle motor veriyorlar diye duymuştum..
bir bak derim...
illa bu tarz bir motorda alacağım diyorsan artı olarak evkur gibi yerlerde taksitle veriyorlar...

zaten yakıtı şirketler veriyor kuryelikte..ayrıca vitesli kullanmayı bilmiyorum öğrenmek zaman alacak.aldığım cbr ybr tarzı motorlarda zaten 2. el 2006 model civarı olacak.ne yapacağımı şaşırdım

o zaman bi cub al. şanzımanı yarı otomatik diye biliyorum. hem az yakar hem de 150 yapıyor (!??!!??!) diyenler gördüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar