150 ZAT'ımı aldım :-)

zatı alınca sol ayaklık müşürünü iptal et gerekirse arka sispansiyonu bir kadame yükselt ilerde yaparsın gerci suan yeni daha motor arka lastigi cok büyük alma kalın olabilirya ebatlarını tam hatırlamıom benim zatınki büyük yokuşlarda kasıyo kardeşimin zatında kros tarzı lastik var o beni geciyo yokuslarda, bana sormadın ama sölemek istedim:)

:) o arkadaşımın yazıları kalmış aklımda .ilgine teşekkür ederim sakinseytan..

Son düzenleme:
arkadaslar 150 zat felan allaskına yaw ne yaptınız 150 zat cın malı bı akrabam almıstı aldıgına bın pısman olmustu bea neden aldınız bence arkadasım satabilirsen hemen sat derim yani bendede scoter var satılık 150 lik abi bıktım motordan hep sanyiyi bekliyo bence sıfır cın malı yerine gıt 2,el honda al derım modeli ne olursa olsun

zat'la şuan 235 km yaptım ,saat gibi çalışıyor.lastikleri sawa(sava?) ile değiştirdim.arkası yükseldi ve tümseklerde sürtmüyor artık ve lastik performansını küçük küçük sınıyorum, ıslak ve kuru zeminde neredeyse kayma yapmıyor,tabi frenaj işi tecrübeylede doğru orantılı (daha önce kaza yapmış biri olarak)... zat'ın frenajı gayet iyi,burgman gibi.. siz değerli motosiklet dostlarının bilgi ve tecrübeleri bana çok yardımcı oldu,oluyor.tekrar teşekkür ederim..

selam hayırlı olsun ben zatla 13500km yol yaptım uzun yola da gittim istanbuldan bursaya oradan da çanakkaleye aynı gün içinde ve 250km lik kısmı 2 kişi.harika dır beni yolda bırakmadı,ancak parça değişimi ister ,aldığın gibi debriaj ve arka firen balatalarını kalitelilerle değiştir.motul yağ kullan 15-50 olsun .çok yağ koyma keçe patlatır.uzun yolda 100km de bir 10 dakka dinlendir.rodajında ani yüklenme.bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım servis anadolu yakasında ;SEVPA mükemmeldirler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlısı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar