150 ZAT'ımı aldım :-)

arkadaşlar selamlar..bugün yamaha diversionumu sattım, ve zat 150'mi aldım,sıfır, perşembeye hazır olacak ve zevkle bineceğim :) karar vemem de siz değerli MT üyelerinin olumlu ve olumsuz yorum,bilgi ve tecrübeleri bana çok yardımcı oldu.artık neyle karşı karşıya olduğumun bilincindeyim.gönül isterdiki burgman 400 almak..artık seneye kısmetse.. motorumu kullanmaya başladıkça,sizlerle tecrübelerimi yaşadıklarımı paylaşacağım..HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM. YOLUNUZ AÇIK,MOTORUNUZ HIZLI,KEYFİNİZ GICIR ILSUN :)

Allah bnm gibi ehliyet alıp babasını ikna edemeyip motor aldıramayanlarada nasip eylesin bu arada Allah kaza bela vermesin güle güle kullan kardes !!!!!!!:cat:

eyvallah dostlar..hadi zatçılar nerelerdesiniz yahu :mrgreen::)

hayirli olsun. gule gule kullan.. kazasiz surusler dilerim :rendeer:

hayırlı olsun alacagın yeni zat'ın
benden sana tavsiye zat'ı alınca yan alt granajlara burkman yazdır benim arkadaşa öyle yaptık ne yapalım arkadaşın burkmana parası yetmeyince benzeyenini alıp burkman yaptık.

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Hayırlı olsun, kazasız belasız.

hayırlı olsun, çok güzel bir motor almışsın.

bakımlarına dikkat et, motoru ezmeden-zorlamadan kullan.
kayış değişimini ihmal etme, her bin km de yağını kontrol et, azalmışsa ekle.

ben zat'la 10bin km yaptım, çok da memnundum.

Allah kaza bela vermesin.

Motosikleti
Dl650vstorm
hayırlı olsun .tipini en beğendiğim maxiscooter dır .güle güle kullan.:)

:)TEŞEKKÜRLER DOSTLAR.boo_74 arkadaşım senin, zatla ilgili bütün yazılarını okudum değerlendirdim.motoru ilk alınca lastikler değişmeli deniyor,öylemi yapmalıyım,tabi kaliteli lastik daha akillıca.hangi marka ve ebat(arka lastik özellikle) ile değiştirmeliyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar