150 Zat Krank Sorunu

Selam Arkadaşlar Bende Mondial 150 Zat Var Son 1-2 Gündür Krank Kutusundan Ses Gelmeye Basladı Kalkıs Yaparken Sanki İçinde Bişey Dagılmış Gibi Ses Çıkartıyo Ama Motorun Gidişinde Problem Yok

ses nasıl çıkıyor? bir ses kaydı koyabilirmisin.belki kranktan değildir net olarak eminmisin? zatın krankı yağsız bırakılmadıkça 40bin km sorun çıkarmaz oldukça iyidirde ondan soruyorum:rendeer:

çat diye bi ses geliyo kalkışta sonra düzeliyo az önce motorcuya sordum debriyaj balatası bitmiş diyo acaba doğrumu adama pek fazla güvenmiyorumda

usta açıp baktımı balataya?ondanda kaynaklanabilir görmeden bişey söylemek doğru olmaz, açıldığı zaman ön varyatörün olduğu yerde içerdeki milin boşluğunu aldır sadece kalkışta yapıyorsa ve kalktıktan sonra titremeler oluyorsa bundandır.yolda hareket halindeykende bu çat çat geliyorsa daha detaylı bakılması gereklidir.motorun kaç bin km'de?

usta açıp baktımı balataya?ondanda kaynaklanabilir görmeden bişey söylemek doğru olmaz, açıldığı zaman ön varyatörün olduğu yerde içerdeki milin boşluğunu aldır sadece kalkışta yapıyorsa ve kalktıktan sonra titremeler oluyorsa bundandır.yolda hareket halindeykende bu çat çat geliyorsa daha detaylı bakılması gereklidir.motorun kaç bin km'de?

huska sağol actım balataya baktım bitmiş hemen gidip yenisin taktırdım sorun çözüldü. şimdide giderken gaz kesmeye başladı karburatöre pislik kaçmış temizlenmesi için benzinin içine bir madde karışırtırılıyormuş onun isimini biliyorsan söyleyebilirmisin?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar