150 mondial zc çekişte sorun var?

motoru ıkınc el ve garantılı faturalı aldım motor 2010 trafık cıkıslı ama km 18000 km de ve temız durumda oldukca sıfır gıbı ama gel gelelım cekısıne motorda daha once kullandıgım gıbı o cekısı o her gazı cevırdıgımde olan tokluk yok sankı yag gıbı kayıyor motor hızlanıyr bırden ama ole ahım sahım degıl daha pnce hs ve cheeta zat modellerı vardır ama bunun gıbı degıldı kullanısı motorda asırı dusu var cekıste dedıgım gıbı anlamıyorsunuz hızlandıgını sessız sedasız bırden hızlanıyor motorcuya goturdum kesın debrıyajdan dedı kullandı motoru o kanaate vardı sızce neyden olabılır bu?? motorcu servıslere pek guvenmıyorum habıre satmak ıcın elındekılerı o bozuk bu bozuk dıyolar mottor yokusta 30 un uzerıne cıkmıyor duz yolda bastım 90 dan yukarı cıkmıyor ıbre 140 da satan arkadas egzosu degstırmıs o salyangozlardan degılde mondıaL hs modelı egzos takılmıs acaba cekısı omu etkılıyor yada ne yapmam lazım yardımlarınızı onerılerınızı beklıyorum teskekur ederım herkese.!!

Düz yolda 90 dan yukarı çıkmaması pek anormal değil. Yokuştada ben 50 60 anca gidiyordum.

Kayışın performansa baya etkisi oluyor. Tabi yağ ve bujininde. Onları bi kontrol et sonra yine aynıysa güvendiğin bir servise götür varyatörlere falan baksınlar.

İyi forumlar

düz yolda 90dan yukarı çıkmaması konusunda phantom264 arkadaşıma katılıyorum.onunkilere ek olarak hava filtresi uzun zamandır değişmediyse onu kontrol et derim

varyator yenı degıstı ve kayısta bando japon taktrdım hava fıltresı ıse oldukca temız durum yıne aynı?

xXPaSHaXx

Bende japon kayış taktırmıştım performans azalmıştı :sunny:

Belki orjinal taktırsak böyle olmazdı. Bujiler yenimi?
Belki karbüratörle ilgili bir sorun vardır.

Servis zamanı gelmiş sanırım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar