150 lik motor aldım yardımmm

saol aga oh be işte bunu istiyordum insallah dedigin gibi olur

motor çin degil sadece fabrikası cinde macar malıdır italyan tasarımıdır 2006 da tasarım ödülü almıstır

marka : keeway matrix 150 dir

izlenimler : su anda 200 km deyim motor ilk aldıgımda garip geldi gaz yemiyor gibi sonra baktımki 80 kadar cıktı ibre vs vs acılıyor dmeek su an 70 le :D beat geciyorum

baya memnunum hava yakıyor sanki full benzinle 1 hafta ara ara bindim su ana kadar 25 lira harcamısımdır ve yakmıyor dedigim gibi sekli süper

tek eksik yanı depo küçük 5 litremi 6 mı ne bide öndeki farların içi hafif oynuyor gibi kasisten gecince onun dısında tas motor tas :) nazar degmesin

motor yatmıyor zannediyordum o benim tecrubesizligimmis :D

motoru arkadas aldı tekerleklerde yanaklı oldugu için cok yatıyor

eksi olarak motor hafif yüksek kısa boylular binemiyor birazda agır ...

motorun özellikleri kanuninin sarı bi modeli var benzin gostergesi ortada onla aynı özelliklerde :)
tamam kardesım sen simdi motoru aynen böyle kullanmaya devam et ilk başlarda daha cok yakacak sonra bir depoyla 250 300km yaparsın.kullandıkca hızın arttığınıda göreceksin ibre yanlış gösterebilir 130 yazar en fazla 100 105 yapar fazlasını bekleme.yağını bujisini kayışını devamlı gözle,arada hava fıltresiyle karbüratörü temizle bak keyfine,problem açmaz pek bakımlarını eksik etme üzülmezsin hadi kazasız belasız sürüşler sana:rendeer::rendeer:

tamam kardesım sen simdi motoru aynen böyle kullanmaya devam et ilk başlarda daha cok yakacak sonra bir depoyla 250 300km yaparsın.kullandıkca hızın arttığınıda göreceksin ibre yanlış gösterebilir 130 yazar en fazla 100 105 yapar fazlasını bekleme.yağını bujisini kayışını devamlı gözle,arada hava fıltresiyle karbüratörü temizle bak keyfine,problem açmaz pek bakımlarını eksik etme üzülmezsin hadi kazasız belasız sürüşler sana:rendeer::rendeer:

Arkadaş naptın sen ya? 5 Litre benzinle 250 300km yapan 150cc lik scooter mi var ?

ya arkadaslar su anda 300 degilki 200 e yeni geldi ve gercekten az yakıyor :D bide rolantisi normalin 2 katı üstünde rodaj zamanı bilerek ayarladık ama gercekten

bu motor ne bir mondial nede bir asya

ama yamaha ve honda gibide olamaz ...

arada bir marka ben 25 bin km olanını gördüm tas :) ve 130 basan matrix 150 gordum

huska tesekkürler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:17 ----------

matrix6zq.jpg

motorun resmi budur

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar