150 Cc den 450 Cc ye geçmek

Motosikleti
Dnz011289
Merhaba 100 Cc scooter ile 20k kilometre
150cc ile 30k kilometre tecrübem var 450 Nk almayı düşünüyorum bir sıkıntı çekermiyiö

Son düzenleme:
Motosikleti
Yamaha XSR700
Farklı bir motor istiyorsan ve a2 sınırın varsa Royal Enfield Guerilla 450 bakabilirsin.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Aslında tam olarak cf almakta istemiyorum nu cc lerde bir motor almak istiyorum ama tam olarak karar veremedim
0 km ya da 0 a yakın 350-380 arası himalayan var.
250 cc xmax forza var.
Ya da yüksek km suziki yamaha var 700 cc yakın.
En risksizi himalayan gibi 10 bin km de bir bakımı varmış kafamı çeldi benimde

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
CF nin sicili kabarık , o kadar kilometre sonra sana güveniyoruz ama CF ye hayır 🤔
450 mtyi yabanci youtuberlar begeniyor, hani trdekiler para icin reklam yapiyor diyelim. Bi de erkin yeşil var deneme tahtasi onun kanalinin adi. Bunlar hep begeniyor ve oneriyorlar. Cf almaya niyetim yok ama yine de merak ediyorum; guvenmeyelim mi bunlara?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
450 mtyi yabanci youtuberlar begeniyor, hani trdekiler para icin reklam yapiyor diyelim. Bi de erkin yeşil var deneme tahtasi onun kanalinin adi. Bunlar hep begeniyor ve oneriyorlar. Cf almaya niyetim yok ama yine de merak ediyorum; guvenmeyelim mi bunlara?
450 Mt'nin üst kapağından sorun yaşayan bir çok kullanıcı var ve üst kapak değişimi gerekiyor. Türkiye'de temin edilemiyor diye okumuştum.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bu işler Bajaj'da daha kolay. İğneden ipliğe her şeyi bulabiliyorsun. Bajaj'ın Türkiye distribütörü Kuralkan'dan hiç hazzetmesem de adamlar yedek parça ve servis işini ama öyle ama böyle iyi çözdüler.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Kullanılan motosikletin hacmi ile kullanıcının kat ettiği mesafe arasında nasıl bir korelasyon var?

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
CF ve dominar kullanmanin bir sarti da benzin depo kapagina yakit fisi sıkıştırmak diyorlar, dogru mu😂

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
CF ve dominar kullanmanin bir sarti da benzin depo kapagina yakit fisi sıkıştırmak diyorlar, dogru mu😂
Çok skindirik şeyler moda oluyor ülkemizde. Bu tip saçma akımları genç kuşakta daha fazla gözlemliyoruz. Yapmayın gençler, etmeyin evlatlar :)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Çok skindirik şeyler moda oluyor ülkemizde. Bu tip saçma akımları genç kuşakta daha fazla gözlemliyoruz. Yapmayın gençler, etmeyin evlatlar :)
Ben de gidona takılan, şapkasında pervane olan ördek aldım. :) Bir sonraki köfte turunda feci dalga geçme bahanesi çıktı sana. :ROFLMAO:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben de gidona takılan, şapkasında pervane olan ördek aldım. :) Bir sonraki köfte turunda feci dalga geçme bahanesi çıktı sana. :ROFLMAO:
Abi hakem olsam sana penaltı noktasını gösterir, kırmızı kartla seni oyun dışına alırdım.

Sen Kemancı'da ortamı dağıtmış, farklı bir konuda dik duruşundan ötürü ekşisözlükte adına başlık açılmış adamsın. Püüüüüü hiç mi yaşından başından utanmadın? :)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Abi hakem olsam sana penaltı noktasını gösterir, kırmızı kartla seni oyun dışına alırdım.

Sen Kemancı'da ortamı dağıtmış, farklı bir konuda dik duruşundan ötürü ekşisözlükte adına başlık açılmış adamsın. Püüüüüü hiç mi yaşından başından utanmadın? :)
ama civciv şapkalısından aldım. Lisede lakabım civciv'di. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar