Aslında tam olarak cf almakta istemiyorum nu cc lerde bir motor almak istiyorum ama tam olarak karar veremedimCF nin sicili kabarık , o kadar kilometre sonra sana güveniyoruz ama CF ye hayır![]()
0 km ya da 0 a yakın 350-380 arası himalayan var.Aslında tam olarak cf almakta istemiyorum nu cc lerde bir motor almak istiyorum ama tam olarak karar veremedim
450 mtyi yabanci youtuberlar begeniyor, hani trdekiler para icin reklam yapiyor diyelim. Bi de erkin yeşil var deneme tahtasi onun kanalinin adi. Bunlar hep begeniyor ve oneriyorlar. Cf almaya niyetim yok ama yine de merak ediyorum; guvenmeyelim mi bunlara?CF nin sicili kabarık , o kadar kilometre sonra sana güveniyoruz ama CF ye hayır![]()
450 Mt'nin üst kapağından sorun yaşayan bir çok kullanıcı var ve üst kapak değişimi gerekiyor. Türkiye'de temin edilemiyor diye okumuştum.450 mtyi yabanci youtuberlar begeniyor, hani trdekiler para icin reklam yapiyor diyelim. Bi de erkin yeşil var deneme tahtasi onun kanalinin adi. Bunlar hep begeniyor ve oneriyorlar. Cf almaya niyetim yok ama yine de merak ediyorum; guvenmeyelim mi bunlara?
450mt ilanlarında garantiden komple blok değişen vardı doğru450 Mt'nin üst kapağından sorun yaşayan bir çok kullanıcı var ve üst kapak değişimi gerekiyor. Türkiye'de temin edilemiyor diye okumuştum.
Çok skindirik şeyler moda oluyor ülkemizde. Bu tip saçma akımları genç kuşakta daha fazla gözlemliyoruz. Yapmayın gençler, etmeyin evlatlarCF ve dominar kullanmanin bir sarti da benzin depo kapagina yakit fisi sıkıştırmak diyorlar, dogru mu![]()
Ben de gidona takılan, şapkasında pervane olan ördek aldım.Çok skindirik şeyler moda oluyor ülkemizde. Bu tip saçma akımları genç kuşakta daha fazla gözlemliyoruz. Yapmayın gençler, etmeyin evlatlar![]()
Abi hakem olsam sana penaltı noktasını gösterir, kırmızı kartla seni oyun dışına alırdım.Ben de gidona takılan, şapkasında pervane olan ördek aldım.Bir sonraki köfte turunda feci dalga geçme bahanesi çıktı sana.
![]()
ama civciv şapkalısından aldım. Lisede lakabım civciv'di.Abi hakem olsam sana penaltı noktasını gösterir, kırmızı kartla seni oyun dışına alırdım.
Sen Kemancı'da ortamı dağıtmış, farklı bir konuda dik duruşundan ötürü ekşisözlükte adına başlık açılmış adamsın. Püüüüüü hiç mi yaşından başından utanmadın?![]()
Ahh be abi senin yüzünden adımız civciv riders'a çıkacak, maskara olacağız koca koca adamlaraama civciv şapkalısından aldım. Lisede lakabım civciv'di.![]()