F/P ürünü olarak tavsiye verebilmek için 3 gün çok kısa bir süre değil mi? Özellikle servis konusunda tecrübeler ve bulunulan il ilçe çok önemli.Racing düşünürsen voge 250RR derim, 3 gün önce aldım. F/P ürünü. Fiyatları da istediğin aralıkta
F/P diye önermeyi kendi tecrübeme dayanarak söylemedim, İncelemeleri falan çok izledim motoru almadan önce, çok araştırdım. Herkes ne diyosa ben de aynı şekilde ilk izlenimim iyi olduğu için söyledim. Yani aslında 3 günlük değil daha önceki kullananların tecrübesiyle beraber F/P ürün diyorum. 250Sr falan denedim, işim dolayısıyla bajaj ın çoğu modellerini biliyorum ama parça kalitesi olarak onlardan daha iyi olduğunu çok rahat söyleyebilirim.F/P ürünü olarak tavsiye verebilmek için 3 gün çok kısa bir süre değil mi? Özellikle servis konusunda tecrübeler ve bulunulan il ilçe çok önemli.
Tavsiye olarak da bajaj grubu N250, D250, NS200 verebilirim, hem motor bloğu olarak sağlam hem de servis ağı olarak çok yaygın (!). Tabi kaliteli servis bulmak çok zor, en azından parça bulunabilirliği fazla. RS200 bitmek bilmeyen Grenaj sesinden dolayı önermedim, sorun olmaz denirse tercih edilebilir.
CBF 125 al geç satarkende binerkende üzülmezsin öldüremezsin motoru zatenMaximum 150.000 TL bütçem var
Motor bloğu sağlam olmayan motor kalmadı ki zaten. 250SR ile 70bin km yapan arkadaşım var. 2021 yılında RS200 sahibiydim servisler yaygın olsa ne yazar adam yerine konmuyorsunuz, servisleri aşırı kalitesiz motordaki montaj hataları vs devamlı sorun. Tek artısı parçasının bol olması onun dışında tercih edilebilecek marka değil. Tasarımları da oldukça kötü. Bu marka yüzünden o dönem motordan soğmuştumF/P ürünü olarak tavsiye verebilmek için 3 gün çok kısa bir süre değil mi? Özellikle servis konusunda tecrübeler ve bulunulan il ilçe çok önemli.
Tavsiye olarak da bajaj grubu N250, D250, NS200 verebilirim, hem motor bloğu olarak sağlam hem de servis ağı olarak çok yaygın (!). Tabi kaliteli servis bulmak çok zor, en azından parça bulunabilirliği fazla. RS200 bitmek bilmeyen Grenaj sesinden dolayı önermedim, sorun olmaz denirse tercih edilebilir.
dionun bu kadar piyasası varsa benim dio neden satılmıyo
2500de kazası yok 90 yazmıstımkaç km de ?
kaç para yazdın.
kaza var mı ?
ona gore kan emici olup olmadığını yazacam
kimsede nakit yok millet galeriden taksitle alıyordionun bu kadar piyasası varsa benim dio neden satılmıyo
Temel sebebi şu olabilir;dionun bu kadar piyasası varsa benim dio neden satılmıyo
180 bine geliyor böyle de benim yazdığım fiyatın 2 katı yine mantıklı değilTemel sebebi şu olabilir;
Honda Motosiklet Kampanyaları | Honda Türkiye
Honda'nın efsanevi modellerine en uygun fiyatlarla sahip olmak için motosiklet kampanyalarına göz atın.www.honda.com.tr
180 bine geliyor böyle de benim yazdığım fiyatın 2 katı yine mantıklı değil
liste fiyatı 135 değil işte
- 100.000 TL’ye seçili anlaşmalı bankalarla %0 faizli 12 ay taksit fırsatı.
- Kalan tutar ekim ayı liste fiyatı üzerinden peşin olarak ödenecektir.
- İlgili kampanya 01/10/2025 - 31/10/2025 tarihleri arasında geçerlidir.
- Yetkili satıcıların satış fiyatını değiştirme hakkı saklıdır.
- Kampanyada belirtilen finansman koşulları, anlaşmalı finans kuruluşlarının belirlediği şartlarda geçerli olup, ilgili finans kuruluşları finansman sağlayıp sağlamamak konusunda serbesttir.
- Finans kuruluşunun başvuruyu reddetmesi durumunda Honda Türkiye A.Ş. ve yetkili bayiler sorumlu değildir.
Diyor. Yani liste fiyatı şu anda 135 bin tl. Geriye 35bin tl kalıyor. Bugün son günmüş zaten.
Öyle bir şeyde bahsetmemişler fiyat listesinde. Ben onların yalancısıyım. Hatta sh125'te nakit indirimi için ekstradan belirtmişler. Dioda öyle bir durum yok gibi duruyor liste fiyatına bakınca.liste fiyatı 135 değil iştenakite kampanya fiyatı 135 normali 180