150.000TL ile piyasası olan motosiklet önerisi yapabilir misiniz? Scooter,Naked vs.

Motosikleti
Voge 250RR
Racing düşünürsen voge 250RR derim, 3 gün önce aldım. F/P ürünü. Fiyatları da istediğin aralıkta

Motosikleti
R25
Racing düşünürsen voge 250RR derim, 3 gün önce aldım. F/P ürünü. Fiyatları da istediğin aralıkta
F/P ürünü olarak tavsiye verebilmek için 3 gün çok kısa bir süre değil mi? Özellikle servis konusunda tecrübeler ve bulunulan il ilçe çok önemli.

Tavsiye olarak da bajaj grubu N250, D250, NS200 verebilirim, hem motor bloğu olarak sağlam hem de servis ağı olarak çok yaygın (!). Tabi kaliteli servis bulmak çok zor, en azından parça bulunabilirliği fazla. RS200 bitmek bilmeyen Grenaj sesinden dolayı önermedim, sorun olmaz denirse tercih edilebilir.

Motosikleti
Voge 250RR
F/P ürünü olarak tavsiye verebilmek için 3 gün çok kısa bir süre değil mi? Özellikle servis konusunda tecrübeler ve bulunulan il ilçe çok önemli.

Tavsiye olarak da bajaj grubu N250, D250, NS200 verebilirim, hem motor bloğu olarak sağlam hem de servis ağı olarak çok yaygın (!). Tabi kaliteli servis bulmak çok zor, en azından parça bulunabilirliği fazla. RS200 bitmek bilmeyen Grenaj sesinden dolayı önermedim, sorun olmaz denirse tercih edilebilir.
F/P diye önermeyi kendi tecrübeme dayanarak söylemedim, İncelemeleri falan çok izledim motoru almadan önce, çok araştırdım. Herkes ne diyosa ben de aynı şekilde ilk izlenimim iyi olduğu için söyledim. Yani aslında 3 günlük değil daha önceki kullananların tecrübesiyle beraber F/P ürün diyorum. 250Sr falan denedim, işim dolayısıyla bajaj ın çoğu modellerini biliyorum ama parça kalitesi olarak onlardan daha iyi olduğunu çok rahat söyleyebilirim.

Motosikleti
Kawasaki ZX-4RR

Motor bloğu sağlam olmayan motor kalmadı ki zaten. 250SR ile 70bin km yapan arkadaşım var. 2021 yılında RS200 sahibiydim servisler yaygın olsa ne yazar adam yerine konmuyorsunuz, servisleri aşırı kalitesiz motordaki montaj hataları vs devamlı sorun. Tek artısı parçasının bol olması onun dışında tercih edilebilecek marka değil. Tasarımları da oldukça kötü. Bu marka yüzünden o dönem motordan soğmuştum

Motosikleti
Yamaha XSR700
180 bine geliyor böyle de benim yazdığım fiyatın 2 katı yine mantıklı değil
  • 100.000 TL’ye seçili anlaşmalı bankalarla %0 faizli 12 ay taksit fırsatı.
  • Kalan tutar ekim ayı liste fiyatı üzerinden peşin olarak ödenecektir.
  • İlgili kampanya 01/10/2025 - 31/10/2025 tarihleri arasında geçerlidir.
  • Yetkili satıcıların satış fiyatını değiştirme hakkı saklıdır.
  • Kampanyada belirtilen finansman koşulları, anlaşmalı finans kuruluşlarının belirlediği şartlarda geçerli olup, ilgili finans kuruluşları finansman sağlayıp sağlamamak konusunda serbesttir.
  • Finans kuruluşunun başvuruyu reddetmesi durumunda Honda Türkiye A.Ş. ve yetkili bayiler sorumlu değildir.

Diyor. Yani liste fiyatı şu anda 135 bin tl. Geriye 35bin tl kalıyor. Bugün son günmüş zaten.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
  • 100.000 TL’ye seçili anlaşmalı bankalarla %0 faizli 12 ay taksit fırsatı.
  • Kalan tutar ekim ayı liste fiyatı üzerinden peşin olarak ödenecektir.
  • İlgili kampanya 01/10/2025 - 31/10/2025 tarihleri arasında geçerlidir.
  • Yetkili satıcıların satış fiyatını değiştirme hakkı saklıdır.
  • Kampanyada belirtilen finansman koşulları, anlaşmalı finans kuruluşlarının belirlediği şartlarda geçerli olup, ilgili finans kuruluşları finansman sağlayıp sağlamamak konusunda serbesttir.
  • Finans kuruluşunun başvuruyu reddetmesi durumunda Honda Türkiye A.Ş. ve yetkili bayiler sorumlu değildir.

Diyor. Yani liste fiyatı şu anda 135 bin tl. Geriye 35bin tl kalıyor. Bugün son günmüş zaten.
liste fiyatı 135 değil işte :ROFLMAO: nakite kampanya fiyatı 135 normali 180

Motosikleti
R25
Bütçeni biraz daha yukarı çıkartabilirsen PCX 125'i tavsiye ederim uzun bir süre sıkıntısız kullanabilirsin. (fabrika çıkışlı lastiğe fazla güvenme derim.)

22 - 23 yılları piyasası baya bir canlıydı şu an da lokum gibi gider heralde.

Motosikleti
Yamaha XSR700
liste fiyatı 135 değil işte :ROFLMAO: nakite kampanya fiyatı 135 normali 180
Öyle bir şeyde bahsetmemişler fiyat listesinde. Ben onların yalancısıyım. Hatta sh125'te nakit indirimi için ekstradan belirtmişler. Dioda öyle bir durum yok gibi duruyor liste fiyatına bakınca.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Len sampsonte geçmişte açtığın 250 Sr ilanını incelemiştim de senden beklenmeyecek kadar düzgün bir Türkçe kullanarak epey detaylı açıklama yazmıştın. "Helal olsun çocuğa" demiştim. Tez zamanda Dio'nu satarsın umarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar