15 Yaşında Motor Kazasında Öldü

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne diyeceğim bilemiyorum,allah ailesine sabır versin içimizde şu an onun gibi bir sürü muharremler var bu tür sonu ölümle biten kazalar hep cahilliğin ve gençliğin bilgisizliğinden kaynaklanıyor.Bana bişey olmaz ben motoru iyi kullanıyorum dememek lazım önündeki yada yanındaki sürücü senin kadar iyimi bunları kestirmek tecrübe ister,biraz daha dikkatli olalım

yazık ya bu tutku ölüme dönüşebiliyo dikkatli olmak lazım Allah rahmet eylesin. . .

Allah rahmet eylesin :( polisinde yapacağı bişey yok ki mobiletli çocuklar mahalle aralarında vızz vızz zaten mobiletlerde ne fren var ne bişey hepsi hurda gibi kimin bindiği belli deil :(

Herkes motosiklet ve arabayı iyi kullanamaz.Benim arkadaşım var spor pylonda Türkiye birinciliği var tekerlekli alet dedinmi iş değişiyor:pr:Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin.

daha 15 yaşında çok üzüldüm gerçekten bu çocuğun annesi babası nerdeymiş yahu evlatlarının ne yaptığın bi haber aileler işte sonuç bu ölüm Allah rahmet eylesin bize fazla birşey söylemek düşmüyor ama ilgili bir aile olsa çocuğunun neler yaptığından haberi olsa belkide böyle felaketler yaşamayacağız.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Allah rahmet eylesin..sevenlerine sabır dilerim..

allah rahmet eylesin daha 15 yaşında gencecik ibr beden yaa yakınlarına sabır diliyorum

offff... ne diyeyim ki.. nasıl bir cahilliktir. bu yaştaki insana motosiklet verilir mi?

Offff içim bunalıyor böyle gencecik fidanları kaybettiğimizi okudukça :pale: Allah rahmet eylesin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar