15 Yaşında Motor Kazasında Öldü

Derince Fatih Mahallesi'nde oturan 15 yaşındaki Muharrem Karateke, Çenesuyu Caddesi'nde geçirdiği motor kazasında hayatını kaybetti
1226672416_muarrem14.jpg
2008-11-15_11_Motosikletle_yine_genc_olum.jpg

Derince Fatih Mahallesi'nde oturan Halil İbrahim-Fatma Karateke çiftinin 15 yaşındaki oğulları Muharrem Karateke, arkadaşından ödünç aldığı mobilet motosikletiyle kaza geçirdi. Edinilen bilgiye arkadaşının motosikletiyle Çenesuyu Caddesi Seka Çocuk Dostları Lisesi önünde seyir halindeyken hızını alamayan Muharrem Karateke, önünden giden 41 P 1760 plakalı servis minibüsünün altında kaldı.

Kazadan sonra hemen Derince Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Muharrem Karateke, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Derince Fatih İlköğretim Okulu'ndan geçen yıl mezun olan Muharrem'in bir kardeşi daha bulunuyor. Muharrem'in cenazesi Fatih Ahmet Paşa Cami'den öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Çınarlı Deprem Şehitliği Mezarlığı'nda toprağa verilecek.
Ümit RENDE -- ALINTIDIR--

YORUMSUZ...

Tam Kurtuldum Derken
Derince’de Çınarlı Mahallesinde üzücü bir trafik kazası meydana geldi. İddiaya göre bir arkadaşına ait motosikleti alarak gezmeye başlayan 15 yaşındaki Muharrem Karatekke önce bir münübüse çarptı tam kurtuldum derken bu kez bir kamyonun altında kalarak hayatını kaybetti.

15 Kasim 2008 Cumartesi -9:30:52 AM

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Allah rahmet eylesin.. Gencliğin bilgisizliğin ve vurdumduymazlığın sonucu, Allah yakınlarına sabırlar versin..

O yaşta çocuğa motoru kiralayanında, ödünç verenin de ..... ...... :pr:

Trafik denetimleri daha da sıkılaştırılmalı diye düşünüyorum.Denetimler can sıkıcı gibi görünse de bu gibi durumlarda önleyici ve caydırıcı oluyor.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
canım yaa allah rahmet eylesin bende 15 yaşımda ilk uzun yolumu yapmıştım sonu hüsranla bitti ama zevkli maceralıydı kasksız :(

yaptığının hata olduğunu mutlaka biliyordu ama bedelini ağır ödemiş işte. belki de babasının kızmasına rağmen gizlice motora binmek istemiş....

Bende 15 yaşındayım ehliyetim yok ama her zaman kaskım kafamda ve hiç bir zaman ailemden habersiz motoru çıkarmıyorum dışarı..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Cehalet..... Başka bişey değil....
Allah rahmet eylesin...Daha çok da gençmiş....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Genç yaşta kaybettiğimiz Muharem kardeşimize Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına sabır dilerim.

Mersin İl Temsilcisi
Allah ailesine sabır versin.
şimdi tepkiyi motosiklet alacak ama onu yöneten kişi artık yok.
hemen şu dialog geldi aklıma

-motosikletler tehlikeli
ben: motosiklet değil, kullanan kişi tehlikeli bişey yapmazsa neden tehlikeli olsun ki?
- iyi ama bir yere çarparsan kaporta sensin
ben: doğru :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar