15 model 600rr mı sıfır cb500 hornet mi

hacım bende 1000cc var. Napim cucuk gibi horneti :)
sana çok geliyor işte o motor, kullanmıyorsun, gelip forumda alakasız mesajlar atıyorsun, al horneti bin güzel güzel.

eski model 600rr yerine ben de olsam yeni model bi motosiklet almaya çalışırdım, belki 4 silindir değil ama aprilia rs660 veya r7 de bakılabilir.

Ben birkaç ilan gezdiğimde çoğunda ABS seçeneği işaretliydi. Ancak eğer yoksa gerçekten risk.
şu an burada bulunan hiçbir 600rr da fabrika çıkış abs yok, millet rastgele işaretliyor bazen. forumda bi arkadaş abs takmıştı sanırım kendisi uğraşıp ama sonra noldu bilmiyorum.
bende uzun zamandır o motorun abs li versiyonunu bekledim ama bi türlü gelmeyince 650f almıştım.

Hız ve ses tutkum var

Reis benim de hız ve hızdan ziyade seslerine tutkum var yanımdan geçiyor bazen 4 silindirli içim gidiyor hani normalde gsxr bakıyordum gereksiz pahalı hem de hondanın parçası daha kolay bulunur sağlamlığı var diye 600rr aklıma kazındı biraz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

4 silindirin sesi çok çekiyor abi de hani dediğin gibi son paralara da o riske girmek istemiyorum o yüzden fikir almak istedim

Tam isteklerimi açıkladın abi ama bende de şöyle bir huy var bütün araclarimin hepsinin bakımlarını 1 km geçirmem ve geçirmedim de titizlik huyum vardır
CBR1000RR'ın parçaları pahalı . Gen1 Hayabusa'nın yağ pompası 7,500TL gibi bir şeydi 1000RR'ın yağ pompası 26bin TLydi çıkması 17-18bin TL tabi bunu bana usta söyledi belki yanlış söylemiştir bilemem orasını ama neredeyse tüm parçaları daha pahalı diye biliyorum.

o paraya cb650r var, daha güncel daha temiz. 4 silindirse gene 4 silindir.
Ehliyetim yetmiyor a2

o paraya cb650r var, daha güncel daha temiz. 4 silindirse gene 4 silindir.
Ehliyetim yetmiyor a2

Sportif bir motor sizi memnun edecekse 400.000 TL bütçeyle 2. el, düşük km Aprilia Rs 660 da alınabilir.
Ehliyetim a2 abi yetmiyor yoksa 4 5 seçenek daha var ama hep 600cc üstü

Ehliyetim yetmiyor a2

Ehliyetim yetmiyor a2

Ehliyetim a2 abi yetmiyor yoksa 4 5 seçenek daha var ama hep 600cc üstü
ehliyetin yetmiyorsa niye 600rr alayım mı diye soruyorsun :)

sana çok geliyor işte o motor, kullanmıyorsun, gelip forumda alakasız mesajlar atıyorsun, al horneti bin güzel güzel.

eski model 600rr yerine ben de olsam yeni model bi motosiklet almaya çalışırdım, belki 4 silindir değil ama aprilia rs660 veya r7 de bakılabilir.
Eyvallah abi teşekkür ederim

şu an burada bulunan hiçbir 600rr da fabrika çıkış abs yok, millet rastgele işaretliyor bazen. forumda bi arkadaş abs takmıştı sanırım kendisi uğraşıp ama sonra noldu bilmiyorum.
bende uzun zamandır o motorun abs li versiyonunu bekledim ama bi türlü gelmeyince 650f almıştım.
Galiba o arkadaş motor kazasında vefat etti diye hatırlıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar