Kaç yaşındasın?Cümleten hayırlı günler dilerim maddi gücüm 400 civarında istediğim 600rr ama bir yanım da diyor sıfır al alabileceklerim arasında en iyi seçenek cb500 ama 600rr a göre zayıf kalıyor siz hangisini tavsiye edersiniz
23Kaç yaşındasın?
2015-16 600RR'larda ABS var zaten.abs olmayan bir motosiklet almayın.
CB500'te kafanız daha rahat olur daha teknolojiktir , bakımları daha ucuz , şehiriçinde hararet yapmaz, uzun yol sürüşler yapabilirsiniz ve sürekli elinize hakim olmanıza gerek kalmaz 600RR'a nispeten. Ben olsam 600RR veya R6 alırım bu istediğiniz şey sizin bütçeniz , ustalarla samimiyetiniz vs. diye sebeplerine göre değişir. Eklemeden olmaz bu yaşlara bir defa gelicez ve güzel anılarla bitirmek gerekli diye düşünüyorum ondan dolayı 4 silindirlik bir makina çekip geçerim.
600RR Son para ile alınacak bir motosiklet değil. Problemsiz binmek istiyorum derseniz Cb500 ama yasak aşk yaşamak istiyorum derseniz
Reis benim de hız ve hızdan ziyade seslerine tutkum var yanımdan geçiyor bazen 4 silindirli içim gidiyor hani normalde gsxr bakıyordum gereksiz pahalı hem de hondanın parçası daha kolay bulunur sağlamlığı var diye 600rr aklıma kazındı birazCB500'te kafanız daha rahat olur daha teknolojiktir , bakımları daha ucuz , şehiriçinde hararet yapmaz, uzun yol sürüşler yapabilirsiniz ve sürekli elinize hakim olmanıza gerek kalmaz 600RR'a nispeten. Ben olsam 600RR veya R6 alırım bu istediğiniz şey sizin bütçeniz , ustalarla samimiyetiniz vs. diye sebeplerine göre değişir. Eklemeden olmaz bu yaşlara bir defa gelicez ve güzel anılarla bitirmek gerekli diye düşünüyorum ondan dolayı 4 silindirlik bir makina çekip geçerim.
4 silindirin sesi çok çekiyor abi de hani dediğin gibi son paralara da o riske girmek istemiyorum o yüzden fikir almak istedim600RR Son para ile alınacak bir motosiklet değil. Problemsiz binmek istiyorum derseniz Cb500 ama yasak aşk yaşamak istiyorum derseniz 600RR.
Tam isteklerimi açıkladın abi ama bende de şöyle bir huy var bütün araclarimin hepsinin bakımlarını 1 km geçirmem ve geçirmedim de titizlik huyum vardır2015-16 600RR'larda ABS var zaten.
Yaşınız 23, gençsiniz, gözler üzerinizde olsun istersiniz. Yüksek devir, gürültülü egzoz, sportif görünüm, arabacılarla yarışlar, kızların bakışları, kafenin önüne çekerken göreceğiniz ilgi, caddeden geçerken herkes size bakıyor, belki kızların gelip tanışmak istemesi, aragaz vermeyi teklif etmesi falan filan. 600RR size daha çok hitap edecektir muhtemelen ama çok riskli motosiklet. Öncelikle temizini bulmak lazım, tam bir kumar. Sonrasında, eğer daha öncesinde 600cc veya 4 silindir tecrübeniz yoksa bileğinize hakim olmanız, olmayı başarmanız lazım. Şakaya gelecek beygirler değil altınızdakiler. E tabi racing ve beygirli makina, biraz da hayvanınıza bakmanız lazım. Bakımını geciktirmemek, yakıtını eksik etmemek, lastiklerini vs. hepsini en iyisiyle değiştirmeniz gerek. Nazlı bir hayvan sonuçta, en ufak hatanızda sizi affetmez. Üstesinden gelebilecekseniz tabii ki 600RR. Ancak hepsini yapabilmeniz gerek, hepsi arka arkaya kendisini tamamlayan faktörler. Eğer 1 tanesini bile yapamam derseniz 500 Hornet.
psikoloji de kuram olarakta mevcut, eğer bir konuda kararsız kaldıysanız yazı tura atın, para tam yere düşeceği esnada hangi yüzün gelmesini umut ediyorsanız o tercihi istiyorsunuz demektir. sizin tercihiniz 600rr, günahlıyla sevabıyla alın ve binin, olmazsa satar 500e dönersinizHız ve ses tutkum var
Reis benim de hız ve hızdan ziyade seslerine tutkum var yanımdan geçiyor bazen 4 silindirli içim gidiyor hani normalde gsxr bakıyordum gereksiz pahalı hem de hondanın parçası daha kolay bulunur sağlamlığı var diye 600rr aklıma kazındı biraz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
4 silindirin sesi çok çekiyor abi de hani dediğin gibi son paralara da o riske girmek istemiyorum o yüzden fikir almak istedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tam isteklerimi açıkladın abi ama bende de şöyle bir huy var bütün araclarimin hepsinin bakımlarını 1 km geçirmem ve geçirmedim de titizlik huyum vardır
Türkiye’de satılan 600rr larda abs yok diye biliyorum.2015-16 600RR'larda ABS var zaten.
Yaşınız 23, gençsiniz, gözler üzerinizde olsun istersiniz. Yüksek devir, gürültülü egzoz, sportif görünüm, arabacılarla yarışlar, kızların bakışları, kafenin önüne çekerken göreceğiniz ilgi, caddeden geçerken herkes size bakıyor, belki kızların gelip tanışmak istemesi, aragaz vermeyi teklif etmesi falan filan. 600RR size daha çok hitap edecektir muhtemelen ama çok riskli motosiklet. Öncelikle temizini bulmak lazım, tam bir kumar. Sonrasında, eğer daha öncesinde 600cc veya 4 silindir tecrübeniz yoksa bileğinize hakim olmanız, olmayı başarmanız lazım. Şakaya gelecek beygirler değil altınızdakiler. E tabi racing ve beygirli makina, biraz da hayvanınıza bakmanız lazım. Bakımını geciktirmemek, yakıtını eksik etmemek, lastiklerini vs. hepsini en iyisiyle değiştirmeniz gerek. Nazlı bir hayvan sonuçta, en ufak hatanızda sizi affetmez. Üstesinden gelebilecekseniz tabii ki 600RR. Ancak hepsini yapabilmeniz gerek, hepsi arka arkaya kendisini tamamlayan faktörler. Eğer 1 tanesini bile yapamam derseniz 500 Hornet.
Lastiği iyi değilse 20.000 Tl lastik, yüksek ihtimalle senkron ayarı ve subap boşluklarıda gitmiştir, yağ kaçağı bakımlar ıvır zıvır derken bir bakıma 50.000 Tl verir çıkar. Motosikletin eski sahipleri maliyetten kaçanlardansa vay haline.2015 civarı bi 600rrın masraf açacağını sanmıyorum ikisi çok farklı aletler ne istediğinize karar verin en teknolojik en yeni en rahat kafayla yol yapmak mı yoksa sürdüğünüz aletten zevk almak mı istiyorsunuz
o motoru sana ayırdım, 490 bine anlaşıcaz. sana özel fiyat, kimseye yapmam bak.420 bin e ,
LynXMaSTeR
ın cillop gibi hornet 750 sini almanızı oneririm.
o motoru sana ayırdım, 490 bine anlaşıcaz. sana özel fiyat, kimseye yapmam bak.