15 Kasım 09 - Riva, Poyrazköy, Anadolu Feneri - Balık, Midye Tava, Tarator Üçlüsü

ahanda oldu,

2 saat ileri olduğundan zaman kısmında türkiye +3 saat onu +1 olan brussels coppenhagen madrit paris e aldım oldu yapmak isteyenlere duyurulur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hmmm demekki server'ın saat ayarları cacıkmış hemmen düzeltelim :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:28 ----------

Bakayım valla oldu :)

ustam güzel geçmiş maşallal en son kahvaltıda görüşmüştük maltepede baya oldu görüşmeyeli selam lar bu arada:rendeer:

Ve aleykümeselam mubarek... Gerçi 29 Ekim kortejinde sizi karşıda gördüm amma malum bir hareketlilik vardı, selamlaşamadık bile, en kısa zamanda talefisini ziyadesiyle yaparız inşallah...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:49 ----------

abı uzun yolamı kısmetse

Adıyaman'dı, ama her bayram gidiyorum, sanırım bu kez caymak üzereyim, hem anneyi kez yalnız bırakmayız, hem de beraber oluruz. Bakalım zaman bizi nereye götürecek...

Ve aleykümeselam mubarek... Gerçi 29 Ekim kortejinde sizi karşıda gördüm amma malum bir hareketlilik vardı, selamlaşamadık bile, en kısa zamanda talefisini ziyadesiyle yaparız inşallah...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:49 ----------

Adıyaman'dı, ama her bayram gidiyorum, sanırım bu kez caymak üzereyim, hem anneyi kez yalnız bırakmayız, hem de beraber oluruz. Bakalım zaman bizi nereye götürecek...

evl ustam en kısa zamanda diyelim :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
perşembe günü başlığı açıcağım. Ctesi günü önemli bir işim çıktı izin alamıyorum :pr::pr::salut:. Muhtemelen Pazar günü olacak arkadaşlar ama yine de Perşembe günü başlıkta konuşuruz. :bounce: :cat:

perşembe günü başlığı açıcağım. Ctesi günü önemli bir işim çıktı izin alamıyorum :pr::pr::salut:. Muhtemelen Pazar günü olacak arkadaşlar ama yine de Perşembe günü başlıkta konuşuruz. :bounce: :cat:

O zaman ben ayrı bir gezi organize ederim cumartesi için..
Ona göre düşünelim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar