Abi kimse ne anlarsa anlasın önemli mi? Her koyun kendi bacağından asılır
Çok teşekkür ederim ayağını garip bir bandaja almışlar eskiden alçıya alırlardı imzalardık.
Sen git gel abicim hepimiz buralardayız daha çook yol yapacağız.
Ya ozzy fotoları ekledikten sonra yorumlarımı yazacaktım 10 dakika geçtiği için değişiklik yapamadım nasıl bir kuralsa?
Ben yine yorumlarımı yazayım da

Sen,nle pek uğraştım. Capanord nasılsa banlı bir şey diyemez
Elimde sigaram birşeyler anlatıyorum

Capanord aldı sazı eline banlanmasını anlatıyor

Osburne kadar iştahlı yemek yiyen var mı

Osburne kadraj dışında ama hala yiyor

Osburne doymamış masada ne kaldı diye kesiyor

Kahvaltımızı ettiğimiz riva deresi
Kahvaltımızı ettiğimiz riva deresi
Anadolu Fenerine gelmeden önce zevkli biraz bozuk biraz mıcırlı bolca manzaralı ama çok sevkli yoldan sonra herkesin yüzününü güldüğüne emindim Yılmaz'ın da tavsiyesi üzerine hemen durup fptpğraf çektirdik
Farmville deki çikolatalı süt veren inek ve büyüdüğünde bitterli süt verecek olan buzağısı
Biri Farmville mi dedi?
Anadolu Fenerinden küçük bir kesit
10 metre aşağıdaki çimenli alan bir yandaki evin bahçesi. Gören herkesin içi gidiyor ama iyi ki o evde oturmuyorum yoksa alkolik olurdum

Eskiden U şeklindeki küçük körfezin solunda kalan altıgen bölümde savunma amaçlı toplardan biri duruyormuş
Martısız bir deniz kenarı mümkünmü? Aşağıdaki küçük adacıkta yüzlercesi dinleniyordu.
Bahsettiğim topun mevzisi
Beykoza doğru irili ufaklı küçük körfezleri barındıran sahil
Meşhur Fener ve bahsettiğim filtredeki küçük(!) leke
Poyrazköyde eskiden askeri bölge olduğu için giremediğimiz ama tellerin yıkıldığı için herkesin birebildiği sözde askeri bölge. Yanılmıyorsam Kurtlar vadisinini bir kaç bölümü burada çekildi.
Capanor Banlandığı için kendini biraya vurmuş

Şaka şaka gittiğimizde bira şişeleri duruyordu
Poyrazköydeki Tersta çaylarımızı yudumlarken.
Capanord kola içiyordu