15 bin tl koruyan motor ayakkabısı öneri

image.png
image.png

bu ikisi sizce güzel mi çok cocuk ayakkabıısı gibiler mi ne önerirsiniz bu fiyatlara normal kom binlerin altına giyilebilecek

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ayakkabı işte, görevi ayağı sıcaktan, soğuktan ve basılan yerlerdeki ayağa zarar veren şeylerden korumak, motosiklet ayakkabısı da bunlara ek olarka motosiklet sürerken gelebilecek tehlikelerden de koruyacak. Motorsiklet koruma konusunda sertifikaları varsa güzeldir, yoksa çirkindir.

Bu arada "kombin" kelimesini bir tek instagramda ördek dudaklı kadınların kullandığı bir kelime zannediyordum, googledan aratıp da ne olduğunu öğrendim.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Ayakkabı işte, görevi ayağı sıcaktan, soğuktan ve basılan yerlerdeki ayağa zarar veren şeylerden korumak, motosiklet ayakkabısı da bunlara ek olarka motosiklet sürerken gelebilecek tehlikelerden de koruyacak. Motorsiklet koruma konusunda sertifikaları varsa güzeldir, yoksa çirkindir.

Bu arada "kombin" kelimesini bir tek instagramda ördek dudaklı kadınların kullandığı bir kelime zannediyordum, googledan aratıp da ne olduğunu öğrendim.
Kombini genelde motorsikletin rengi ile uyumlu olsun diye yapanlar var komple bir bütün olarak durmak da estetik olarak güzel oluyor.
örnek;Ben de prosevin kamuflaj desenli kışlık montu var eldiven alacaktım araştırırken kamuflaj desenli eldivenini buldum bir uyum yakaladım abi 😁

Kombini genelde motorsikletin rengi ile uyumlu olsun diye yapanlar var komple bir bütün olarak durmak da estetik olarak güzel oluyor.
örnek;Ben de prosevin kamuflaj desenli kışlık montu var eldiven alacaktım araştırırken kamuflaj desenli eldivenini buldum bir uyum yakaladım abi 😁
Bırakın kombini en iyi koruyan en iyi kombindir :D
Bak yaşlı kurt abilerimiz anlamıyor sonra.
Ayrıca görüntüde bir şey yok koruması iyiyse .

Motosikleti
Forza250-cygnusL
image.png
image.png

bu ikisi sizce güzel mi çok cocuk ayakkabıısı gibiler mi ne önerirsiniz bu fiyatlara normal kom binlerin altına giyilebilecek
Çok güzel...
Diyebilmeyi isterdim..
Foto olmayınca güzeldir elbet diyip kimsenin ekmeğine taş koymayalım.. :)

Motosikleti
Koskoca Alpinestar markası, motosiklet koruma ekipmanları konusunda dünya çapında tanınan bir marka, ürünleri hepsi sertifikalıdır, yoksa avrupada sattırmazlardı zaten. bedeni uyuyorsa, rahatsa ve bütçe dahilindeyse herhangi biri olur.

Yok renk uyumuymuş, yok görüntüymüş, bunlara kafa yormayın, zaten her türlü motosiklet ekipmanı giyince hepsi havalı duruyor.

Son düzenleme:
Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Kışın yağmurda kullanacaksan o ayakkabılar cacık. Yds veya gaerne deri bot öneririm.

Motosikleti
deri almayı düşünüyorumda kışlık bot alasım yok kışın çok süremiyorum motorı hava yağmurlu ise otobüs :D
Kaliteli bir deri bot alırsanız içlerinde gore-tex vb. astarları sayesinde yazın da terletmez.
Ben en sıcak yaz günleri bile uzun adv bot giyiyorum, yazlık spor ayakkabılarım kadar bile terletmiyor. Kaliteli bot yazın serin tutar kışın sıcak tutar. Hem de 5-6 yıl kullanırsınız, artık sıkıldım bundan eskise de yenisini alsam dersiniz ama eskimek bilmez, yani toplamda ucuza gelir.

Motosikleti
Honda CBR500R
YDS'nin çizme Diablo'sunu motosiklet sürdüğüm günlerde yaz-kış kullandım. Alıştıktan sonra yazın rahatsızlık ve terleme yapmadı. Kışın zaten kütük gibi rüzgarı bile hissetmiyorsunuz. Sadece çok dikkat çekiyor. İş yerimde bir çift spor ayakkabı bırakmak durumunda kalıyorum. YDS markasının Gore-Tex kısa botu da var bakmanı öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar