Kombini genelde motorsikletin rengi ile uyumlu olsun diye yapanlar var komple bir bütün olarak durmak da estetik olarak güzel oluyor.Ayakkabı işte, görevi ayağı sıcaktan, soğuktan ve basılan yerlerdeki ayağa zarar veren şeylerden korumak, motosiklet ayakkabısı da bunlara ek olarka motosiklet sürerken gelebilecek tehlikelerden de koruyacak. Motorsiklet koruma konusunda sertifikaları varsa güzeldir, yoksa çirkindir.
Bu arada "kombin" kelimesini bir tek instagramda ördek dudaklı kadınların kullandığı bir kelime zannediyordum, googledan aratıp da ne olduğunu öğrendim.
Bırakın kombini en iyi koruyan en iyi kombindirKombini genelde motorsikletin rengi ile uyumlu olsun diye yapanlar var komple bir bütün olarak durmak da estetik olarak güzel oluyor.
örnek;Ben de prosevin kamuflaj desenli kışlık montu var eldiven alacaktım araştırırken kamuflaj desenli eldivenini buldum bir uyum yakaladım abi![]()
Çok güzel...![]()
![]()
bu ikisi sizce güzel mi çok cocuk ayakkabıısı gibiler mi ne önerirsiniz bu fiyatlara normal kom binlerin altına giyilebilecek
foto olmayınca derken gözükmüyor muÇok güzel...
Diyebilmeyi isterdim..
Foto olmayınca güzeldir elbet diyip kimsenin ekmeğine taş koymayalım..![]()
ilki okadar da kötü değil gibi ya ):Kör olmadıysam evet gözükmüyor![]()
deri almayı düşünüyorumda kışlık bot alasım yok kışın çok süremiyorum motorı hava yağmurlu ise otobüshttps://www.ydsshop.com/yds-diablo-11.0-gtx-siyah
5 sene kullandım. evde koyacak yer yoktu 300 tl satmıştım. kışlık ve mevsimlik. yazın giyemezsin. su geçirmiyor. bide iyi bir marka textil yazlık ayakkabı parçalandı, döküldü, yarıldı, saçma sapan bişeydi. Alacaksan deri al.
Kaliteli bir deri bot alırsanız içlerinde gore-tex vb. astarları sayesinde yazın da terletmez.deri almayı düşünüyorumda kışlık bot alasım yok kışın çok süremiyorum motorı hava yağmurlu ise otobüs![]()