15-20 bin TL arasına ne alırdınız ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tam şehiriçi kullanım için yani :) 250kg, şişli/mecidiyeköy trağinde bir kal bakalım nasıl bileklerin ağrıyor fanlar bir yandan hamam yapıyor.

Neyse Havalar ısınsada biraz gazlasak yahu :p

Sen kaç gündür nereerdesin? Sana ulaşmaya çalışıyoruz! motoyol'a uğrar mısın kardeşim?

vaay

Tam şehiriçi kullanım için yani :) 250kg, şişli/mecidiyeköy trağinde bir kal bakalım nasıl bileklerin ağrıyor fanlar bir yandan hamam yapıyor.

Neyse Havalar ısınsada biraz gazlasak yahu :p

bana VFR al deyip burda böyle yazmak haaa... :cherry:
alayımmı almayayyımmı şimdi ?
son karar nedir ?

bana VFR al deyip burda böyle yazmak haaa... :cherry:
alayımmı almayayyımmı şimdi ?
son karar nedir ?

Al al :p

Allah için motosikletimden memnunum tavsiye ederim. Hiçbir yamuğunu görmedim daha

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:19 ----------

Sen kaç gündür nereerdesin? Sana ulaşmaya çalışıyoruz! motoyol'a uğrar mısın kardeşim?

Oğlum gece gündüz çalışmaktan bir hal oldum :pale: Geldim siz yoksunuz. :mrgreen:

e ben kullanıyorum 250 kg, bende motorun her tarafı açık sıcakta kazan gibi :)

evet artık yavastan turlara başlamak lazım :)

naked (gsr600, z750 vs.) veya orta sınıf touringleri (deauville vs.) veya enduro(f650, v-strom vs.) tavsiye ederim.

fazer%206.jpg

herkesin gönlünde yatan bi 15-20 binlik motor var ne güzel:) Allah herkesin gönlünde ne varsa onu versin inşallah:rendeer:

Mersin İl Temsilcisi
er6-n
er6-f
suzuki gs500
er-5
hyosung gt 650
hyosung gt 250

alırdım.

eğer motordan hariç paran çok (benzine harcayacak), artçı almayacak, eşya taşımayacaksan kullandığım motoru tavsiye ederim. eğer önceki saydıklarıma farklı cevap veriyorsan 2 silindirli, 650 cc, hem uzun yola hem asfalta, artçınla rahatça kullanacağın, ufak tefek eşyaları da çantalara koyabileceğin Suzuki DL 650 tavsiye ederim.

bitane fz6 fazer 17000 civarı sanırım sıfırı yanınada şehir içi kullanmak için 2500-3000 tl civarı cbf150 alırım :)

bu paraya 2 motor da alınabilir.
2-3 bin lirasıyla eşek niyetine binilecek ybr125 veya iyi bir scooter kalan parayla da 65 günü rüya gibi geçirebileceğiniz istediğiniz tarzda bi motor.:cat:

özellikle istanbulda üzülüyorum trafikte yıpranan balata yiyen makinalara.

Son düzenleme:
Agırlık şehir içi kullanımı olduguna göre 4 silindirleri ve agır touringleri kafadan elemek lazım. Ayrıca şehir içinde kıvraklıkta vazgeçilmez oldugu için agır endurolarıda unutalım. Burda bize kalan 2 silindirli nakedler. Hem hafif hemde yakıt yönünden cimri birşey lazım bu arada torkuda iyi olması lazım birde abs olursa hiç fena olmaz ülkemin sürücülerinin durumu malum.Kısaca bize enjeksiyonlu v2 motora sahip abs'si olan bir naked lazım. Bence bunun üstünde kafa yormalıyız.

Tabiki bunlar benim düşüncem....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar