15/08/2009 - 29/08/2009 Güzel insanlarla güzel bir gezi; GÖKÇEADA...

2009 Yılı benim için bol gezmeli bir yıl oldu uzun zamandır motorla gitmek istediğim çanakkale yolculuğumda bu yaza kısmet oldu aslında bu gezi tamamlanalı bir ay oluyor ama ben yinede raporlamak istedim sonuçta paylaşılan gezi resimşeri her zaman iyidir diye düşünüyorum.. yanıma iki canım ciğerim arkadaşımıda alarak düştüm yollara isterseniz bundan sonrasını resimlerle takip edin..

Sabah 07:00 yola çıtık..

bendeniz.....

benim kızımın depo biraz küçük olunca benzim almak için sık sık durduk...

yollar çok güzeldi arada bir durduk yolların güzelliğini seyretmek için..
URL=http://img32.imageshack.us/i/img3819e.jpg/]
img3819e.jpg
[/URL]

Arkadaşım kısa süreli verdiğimiz molada bize reggae dansını sundu :)

Ve Tabikii KAHVALTIIIIII.........

Ve hazırlanıp yine düşüyoruz yollara.

Yolda gördüğümüz bir karpuz tarlasını hiç düşünmeden yağmalıyoruz.:queen::queen::queen:

bir leylek dikkatimizi çekti bizde onu meşhur ettik...:mrgreen:

Yol üzerinde gördüğümüz orfoz köyüne uğrayıp bir çay içrlim dedik

Ve yine yollardayız bir kaç manzara resmi...

Yol üzerinde gördüğümüz domates tarlasındanda göz hakkımızı alıyoruz :queen::queen::queen:

Yağma işi tamamlandıktan sonra istikamet şehitlik yani abide.......

Ve dualarımızı okuyup bizi gökçeadaya götürecek olan geminin gelmesi için limana doğru yola çıkıyoruz..

Artık gemideyiz Gece hiç uyuyamadığını söyleyen arkadaşım biraz uyuyacağını sanıyor taakii bu sese kadar..:p

Adadayız....

Yağmaladığımız domates tarlası ve karpuz tarlası sahipleri beni yakalayıp tarlalarında çalıştırıyorlar..:queen::queen::queen:

Arkadaşlarım erkenden dönüyorlar ben 15 gün daha adada kalıp tatilimi tamamlıyorum dönüşte yalnız olduğum için pek resim çekme şansım olmadı ama en son halim böyleydi sakal ve bıyık birbirine karışmıştı saç olmadığı için onu ben zaten karıştırmıyorum.:queen::queen::queen:

Aslında bütün resimler bunlar değil ben sadece gezimi özetlemek istedim sabırla takip ettiğiniz için teşekkürler darısı uzun yola çıkamayan dostların başına diyelim..

zevkli bir gezi olduğu fotoğraf karelerindeki tebessümlerden belli zaten ayrıca gezi için güzel bir yer seçmişsiniz:cat:Çanakkale'ye bir kaç gezim olmuştu maziye gittim geldim bir an:salut:böyle gezilerin darısı benim başıma...

Mersin İl Temsilcisi
helal olsun kardeşlerime... eskiden böyle ne çok gezi vardı beeee... ama artık eski tadımızda değiliz.
şimdi ancak adana MT birşeyler yapıyor organizasyon olarak.
eskiden cbf 150 grubu. eskişehir Mt vs vs vs...

tekerinize sağlık.

bu arada wert, seni gördüğüme sevindim :)

Yolda gördüğümüz bir karpuz tarlasını hiç düşünmeden yağmalıyoruz.

Yol üzerinde gördüğümüz domates tarlasındanda göz hakkımızı alıyoruz.

Güzel gezi olmuş ama kendinizin olmayan malın yağması,göz hakkı mı olur?Yakışmamış...

Tekerinize zeval gelmesin güzel bi gezi olmuş paylaşım için teşekkürler ayrıca:cat:

Hocam güzel gezi olmuş da işte yağmalama... :p
Kazasız sorunsuz nice yollar.

Güzel gezi olmuş ama kendinizin olmayan malın yağması,göz hakkı mı olur?Yakışmamış...

Arkadaşım yağmalama lafı işin şakası tabikii her tarladan aldığımız ürünlerin hakkı tamamdır.merak etmeyin o kadar para harcayıp yollara düşmüşken 3 tl lik karpuzun hakkınıda veririz.
Yorum için teşekkürler.

Adana İl Temsilcisi
çok güzel bi gezi olmuş,paylaşım için teşekkürler.

güzel geziymiş bozcada ne zaman :)?

Sel felaketinden sonra yağmalama olmasından dolayı yağmalama kelimesini insan yadırgıyor artık.:cyclopsan

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çok güzel bir gezi olmuş özlediğimiz yerleri sayenizde yeniden gördük.reimler ve emekleriniz için teşekkürler.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Harika bir gezi :cat: Seneye tüm tatili yollarda geçirmek farz oldu bize anlaşıldı :mrgreen:

güzel geziymiş bozcada ne zaman :)?

Sel felaketinden sonra yağmalama olmasından dolayı yağmalama kelimesini insan yadırgıyor artık.:cyclopsan

Kısmetse bozcaadaya gidicem arayı fazla uzatmak istemiyorum belkide motosiklet net olarak hepbirlikte gideriz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:16 PM ----------

Tekerinize zeval gelmesin güzel bi gezi olmuş paylaşım için teşekkürler ayrıca:cat:

teşekkür ederim darısı sizlere diyelim..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:16 PM ----------

çok güzel bi gezi olmuş,paylaşım için teşekkürler.

teşekkürler en kısa zamanda bir güneydoğu yapmayı istiyoruz bir kaç arkadaş e oralara gelmişken güneyede sizleri görmeye geliriz belkide..:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:17 PM ----------

paylaşım için teşekkür ederim.................

Teşekkürler ..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:18 PM ----------

çok güzel bir gezi olmuş özlediğimiz yerleri sayenizde yeniden gördük.reimler ve emekleriniz için teşekkürler.

aslında o içimizdeki özlemler değilmi zaten bizleri oralara götüren yorumuzun için teşekkürler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:19 PM ----------

Harika bir gezi :cat: Seneye tüm tatili yollarda geçirmek farz oldu bize anlaşıldı :mrgreen:

Kesinlikle güzel bir fikir motorcu hep yollarda olmalı kanımca.. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar