15/08/2009 - 29/08/2009 Güzel insanlarla güzel bir gezi; GÖKÇEADA...

Tebrikler güzel gezi olmus :)

Sağol arkadaşım teşekkürler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:31 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:30 AM ----------

süper bir gezi emeğinize sağlık. paylaşım için teşekkürler.:rendeer:

Teşekkür ederim darısı gidemeyenlere..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:31 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:31 AM ----------

Güzel Gezi olmuş Tekerinize Sağlık :)

Eyvallah dostum....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tebrik ederim :rendeer:

Motosikleti
Dl650vstorm
gökçeada çok güzel biyer . geçen sene bende tek olarak gidip 3 gün kalmıştım :)

helal olsun kardeşlerime... eskiden böyle ne çok gezi vardı beeee... ama artık eski tadımızda değiliz.
şimdi ancak adana MT birşeyler yapıyor organizasyon olarak.
eskiden cbf 150 grubu. eskişehir Mt vs vs vs...

tekerinize sağlık.

bu arada wert, seni gördüğüme sevindim :)

cbf150 grubu olarak biz gezilere devam ediyoruz. hiç durmadık :cherry: hatta dün 15 motor yuvacık gezisi yaptık :bounce: ama MT ye gezi raporu hazırlamak konusunda biraz tembelleştik :p

Son düzenleme:
Tebrik ederim :rendeer:

Teşekkürler..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:49 PM ----------

gökçeada çok güzel biyer . geçen sene bende tek olarak gidip 3 gün kalmıştım :)

cbf150 grubu olarak biz gezilere devam ediyoruz. hiç durmadık :cherry: hatta dün 15 motor yuvacık gezisi yaptık :bounce: ama MT ye gezi raporu hazırlamak konusunda biraz tembelleştik :p

Hocam kesinlikle sana katılıyorum gerçekten gökçeada harika biryer bana muhteşem huzur veren ve sessizliğin sesini dinlediğim tek yer...

Gökçeadaya bende gittim gerçekten çok güzel bir yer, fotolar harika teşekkürler.

Gökçeadaya bende gittim gerçekten çok güzel bir yer, fotolar harika teşekkürler.

Teşekkür ederim yorumlarınız için....
Arkadaşlar başta mecaz anlamda kullandığım yağma kelimesi neden bu kadar uzatıldı anlamadım aslında.. haaa birilerinin geçmişinde yağma kelimesi ile ilgili acı bir hikayesi var ise kendileri kusuruma bakmasın veya son günlerde sel felaketi haberlerinde sıkça bu kelimenin geçmesi insanlara rahatsızlık vermiş olabilir o yüzden kimse yanlış yorum yapmasın sonuçta baştada söylediğim gibi eğer bir yolculuğa çıkıyorsam ve bunun için 1500-2000 tl gibi bir rakamı gözden çıkarmışsam 5-10 tl yi aramam kimsenin hakkıda kimsede kalmamıştır yorum yapan sayın emekçi dostlarını selamlarım...

Her yerde Yaşasın yurdum ınsanı 1 domates 1 karpuz ıcın olumu bıle goze alır : )= gıder goz hakkınıda alır :=)

Şimdi bakıyorumda o yolları ve motora binmeyi bayaaaaa özlemişim hey gidi heeyyyy....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ozlenmezmı o yollar orası ve suanda kendımden sogudum :D 7ay altınoluktaydım heryere gıttım ama gokceadaya cok plan yaptım fakat olmadı seneye ılk ısım olucak gokceada :)

ozlenmezmı o yollar orası ve suanda kendımden sogudum :D 7ay altınoluktaydım heryere gıttım ama gokceadaya cok plan yaptım fakat olmadı seneye ılk ısım olucak gokceada :)

Valla dostum kendinden soğumakta haklısın galiba :) gerçekten orası sana çok yakın haaa sen yine gitmezde altınolukta kalırsan biz altınoluk'a gelelim Malum kazdağlarından giden yola aşinayız.. :)

Şimdi bakıyorumda o yolları ve motora binmeyi bayaaaaa özlemişim hey gidi heeyyyy....

hazırlan adaşım bızde kabatepeyi özledık düşelim yollara sonra kayıp motorcular dıye arama kurtarma ekıpleri gelir yanımıza bu karda kışta:queen:yaza inşallah abi oralara bır yolculuk yaparız inşallah:rendeer:

hazırlan adaşım bızde kabatepeyi özledık düşelim yollara sonra kayıp motorcular dıye arama kurtarma ekıpleri gelir yanımıza bu karda kışta:queen:yaza inşallah abi oralara bır yolculuk yaparız inşallah:rendeer:

Ben hazırlığımı yapıyorum adaş büyük olasılıkla önümüzdeki hafta sonu buralardan tekrar geçicem varsa niyetin buyur gel.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar