14TL ye Airhawk benzeri havali minder (IdeenWelt)

ben de bu üründen bu gün bir tane edindim. konuyu açıp paylaşan kişiye çok teşekkürler, çok yararlı bir paylaşım olmuş, aldığım gibi seleye koydum sabitlemeden çok rahat, ancak Pulsar kullanıcıları varsa nasıl sabitledikleri hakkında bilgilendirirlerse sevinirim.

Arkadaşlar istanbul da en az 4 5 tane rossmanna baktım bulamadım. Elinde fazla olan varsa bana satabilirmi? Ayın 5'inde yola cikicam istanbul ici elden teslim alabilirim. Kargo yetişmez çünkü

Motosikleti
Forza 250
Her yerde 60 liralık büyük boy olanı var. Alan kişiler hangi Rossmann marketten aldıklarını söylerlerse memnun oluruz.

Motosikleti
Suzuki burgman 200
Beyler ben bugun caddebostan rossmandan aldim.20 liraydi fiyatı 10 tane daha var bilginiz olsun

Değerli arkadaşlar ben çözümü silikon yastıkta buldum. Yaylı yatak üreten her firma yanında silikon
yastık da satıyo. Hatta bütün marketlerde de var. 20 liradan 60 liraya kadar farklı farklı fiat ve kalite aralığında. Genellikle 40 x 60 cm boyutlarda. Şehiriçinde gerek yok. Şehir dışı yolculuklarda
konforu 2 kat artırıyo. Aynı zamanda kamp olayında yastık olarak kullanabiliyorsunuz. Bir düşünün derim. Haydi kolay gelsin.

bu haber üzerine bende hemen GEBZE rossman mağazasından temin ettım 2 adet mesai arkadaşıma verdim birini tam aradığımız ürün ayrıca fiyat süper yalnız 5 euro 15 tl degil 22.5 tl ödedim adedine 45 tl ye iki adet satın aldım denedim kısa da olsa memnun kaldım ay sonu yolculuk var uzun yolda deneyecegim performansına o zaman bakacağım

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:06 ----------

Beyler ben bugun caddebostan rossmandan aldim.20 liraydi fiyatı 10 tane daha var bilginiz olsun

her mağazada bukadar fiyat dalgalanması olması garip ben 22.5 tl ye aldım

Adana İl Temsilcisi
bende 2 tane var ve uzun yolculuklarda kullanıyorum.memnunuz.o yatak olanının boyutu ne acaba ? kamp için düşünürüm. link atabilirmisiniz ?

Merhaba,Bursa sur yapı rossman dan aldım 20tl, kullanınca yorum yazarım

Yatağı çok rahat tavsiye ederim bu sene 5 gün çadırda kullandım rahat ettim.

konuyu hortlatmışlarmı bilmiyorum ama burda görünce ankara dan bir rossman bulup gittim meraktan.. 20 tl fiyatıda uygun geldi işime yararmı bilemeden aldım bir tane :)

Dün denedim fena değil ama yinede kaliteli bisiklet taytı sanki daha akıllıca

Dün buldum hemen aldım. 20TL güncel fiyatı. Seleye sabitlemek için kenarına çırt band diktireceğim. Bu haliyle altımızda durmaz çünkü. Büyüklüğü ideal sanırım her türlü seleye olur. Bisiklet de taytı da bir fikir ama o daha çok bisiklet selesine uygun bir yapıda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar