140bin TL ye Honda dio mu ? Honda Cb125 mi ?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Çok fazla scooter tecrübemin olmamasından dolayı Dio'yu test ettiğimde düşündüğüm ilk şey; Dio'nun hayatımda kullandığım en saçma motor olduğuydu. Dengesi bir tuhaf, oturuş pozisyonu bir farklı, dönmesi bir değişik. Ben şahsen vitesli tercih ederdim ama siz vitesli istemiyorsunuz. Bence Dio aldıktan sonraki ilk ay motorunuzu Cb 125 F almak için takasa verirsiniz.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Bir an düşündümde Honda çöp kovası üretiyor ve bir sıkıntı olduğunda Honda bayilerine götürüyoruz, yetkili gelip servis kaydı açıyor ve bizlere ikame çöp kovası veriyorlar falan. :D
Bunu anlatınca da benim aklıma yeni activa 125ler geldi. Gerçekten kalite olarak hondaya yakışmıyor bence yeni activalar.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Bunu anlatınca da benim aklıma yeni activa 125ler geldi. Gerçekten kalite olarak hondaya yakışmıyor bence yeni activalar.
Geçen sene Honda City bakmaya gittim, bildiğiniz çöp. Her ürün ve hizmette kalite yıldan yıla azalıyor çünkü aslında hepimizin reel geliri azalıyor; artık eski mal kalitesini karşılayamıyoruz...

Geçen sene Honda City bakmaya gittim, bildiğiniz çöp. Her ürün ve hizmette kalite yıldan yıla azalıyor çünkü aslında hepimizin reel geliri azalıyor; artık eski mal kalitesini karşılayamıyoruz...
2 milyon altı arabalarda Hyundai ve Kia daki malzeme kalitesi diğer markalarda yok , birader bugün 1,4 milyona İ20 aldı biraz inceledim bu paraya bedava..
Arabaya sadece VW logosu tak 2 milyona sıraya girerler..

F54

ben 22000 km dir dio kullanıyorum gerçekten sorunsuz aldığımdan beri yağ ve filtre değiştirdim devam

ben 22000 km dir dio kullanıyorum gerçekten sorunsuz aldığımdan beri yağ ve filtre değiştirdim devam
Valla bende sorun yaşamadım yazmak istiyorum 😁
6 tane Sym aldım sattım halen kullanıyorum , Symphony 125 i 40.000 km den fazla kullandım , Antalya ya gittim geldim , hiçbirinde sorun yaşamadım ama bu diğer Sym ve Dio kullanıcıları sorun yaşamaz manasına gelmiyor , okuyoruz internetde , biraz şansa kalmış..

Vurgulamak istediğim konu 110 cc Dio parasına disk frenli abs li 200 cc sıfır Sym alınabiliyor , hangisi daha keyifle ve güvenle kullanılır takdir okuyanlarda 😂

F54

ne güzel işte hondaya alternatif birşeyler var piyasada

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
commuter'in hükmü kalmadı. devir rahatlık devri o yüzden dio. 9600 km deneyimim var 2022 model dioda merak ettiklerin varsa bilgi paylasımı yapabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar