140/90/15 lastik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar motorumun iç lastklerini değiştirecem uzun süredir ancak gelin görün ki iç lastik bulamadım.130-140/90/15 diye bir iç lastik.bikac yerde var onlarıda zor buldum zaten ama onlarda uymuyo zira sorun; lastik hava dolum yeri standart iç lastiklerde oldugu gibi değil,şamrelden çıktıktan hemen sonra 90 derece açı yapıyo. yani "L" şeklinde. yok da yok hiç biryerde yok. bana bu iç lastiği bulabileceğim bir adres ya da bir fikir verirseniz sevinirim.

- Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.
- Bu başlık amacına ulaşmıştır.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]
*********************¿*********************

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam seninkide zor işmiş valla..... nası yaptın nası ettin ööle lastiği yaw.... ?? :)
bilmiorumki valla nerden bulunur bööleside...... acaba sirkeci falan ????

yokmu arkadaşlar bilen ???????

trenox, yaz bakalım şu bilgileri
FB stad karşısında Roto Moto nun arkasında Lastikçi Ali usta
TEL: 0216 348 63 85
FAX: 0216 349 59 22
GSM: 0532 266 04 13
Senin için görüştüm elimde hazır yok ama sipariş verirseniz 1 gün içinde getirtiririm diyor. :bounce:
artık burdan sonrası sana kalmış Sarıl bakalım telefona :king:

ula madem biliyodun bunu daha önce neden demedin. gormedın mı hıc benı lastık lastık dıye sürünürken. neyse bir bulamıyayım o Ali ustada gosterırım sana. Lastikçi Ali Usta imiş. hemen arıyom gitme biyere hesap sorcam:)

:flower: :mrgreen: :) harbiden yaaa herif 2 günde getiririm dedi. olm sen benim 15 senelik arkadasımsın ve bana Lastikçi Ali Usta ile ilişkinden (iş ilişkisi yani) daha önce bahsetmedin bunu nasıl yaptın acımadın mı olm bana lastk lastik diye baaarırken. Bitmiştir olm arkidişlik aksam da sorcam sana. :pr: :p :thumleft:
neyse saol bu arada bi iftar borclu kaldık:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar