140-200k civarı günlük motosiklet önerisi (2.el)

Motosikleti
sattık :(
Arkadaşlar selamlar, umarım keyifler yerindedir.

Yaklaşık 3-4 ay önce proje motosikleti olarak bir Dragstar aldım. Uğraşmayı sevdiğim için keyifli geliyor ama haliyle günlük kullanımda ara sıra aksırıp tıksırıyor, ağır da bir motosiklet olduğundan bazen can sıkabiliyor. Şimdi hem projeyi biraz daha değiştirmek istiyorum, hem de bu süreçte beni yolda bırakmayacak, günlük kullanıma uygun bir motosiklet arayışındayım.

Bütçem yaklaşık 140.000-200.000 TL civarı.

Aradığım motosikletin:
  • Benzini alkolik gibi içip bitirmemesi.
  • Beni her hafta ustalarla hasbihale zorlamaması.
  • Ve mümkünse eli yüzü düzgün olması (ama bu çok da öncelikli değil) gibi bazı beklentilerim var.
Bu yüzden daha çok naked modellere bakmaya başladım (tabii başka türler de önerebilirsiniz, problem değil). Şu ana kadar gözüme çarpan iki model oldu:
  • Husqvarna Svartpilen 250 (2022) (tipi biraz kayık ve tuhaf ama çekici de bir yandan),
  • Honda CB250R (2018-19) (daha klasik çizgilerde, güvenilir bir seçenek gibi duruyor).

Sizce bu iki modelden hangisi mantıklı bir tercih olur? Ya da bu bütçeye önerebileceğiniz farklı modeller var mı?

Motosikleti
CB250R netttttttttttttttttttttt, 2020-2022 bile bulursun 200 civarına.
Husky'i neden elediniz hocam ben çok bir fark göremedim aralarında, servis/parça hariç ama bildiğim kadarıyla ikisinde de aşırı aşırı bir eksilik yok gibi bu açılardan.

Motosikleti
Forza olabilir. Hemde bagaj sıkıntısıda yaşamasınız hemde scooter gerçekten çok keyifli sürmesi
hocam onu kesip biçmeyi çok beceremem gibi duruyor uzun vadede o yüzden scooterlara bakmadım pek ama teşekkür ederim öneriniz için.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2.el racingler sanki virajda ortadan ikiye ayrılacak gibi geliyor bana :D. Biraz bakayım temizi varsa değerlendirilebilir, teşekkürler öneriniz için.

Motosikleti
Honda CB125F
Bende dahil cevap yazanların tamamına yakını CB250R diyecektir.
Hatta geçenlerde bir arkadaş konu açmıştı piyasa çok yavaş 1 aydır CB250R motorumu hala satamadım diye.
Son konulardan bulabilirsen ikinizin de işi görülsün :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar selamlar, umarım keyifler yerindedir.

Yaklaşık 3-4 ay önce proje motosikleti olarak bir Dragstar aldım. Uğraşmayı sevdiğim için keyifli geliyor ama haliyle günlük kullanımda ara sıra aksırıp tıksırıyor, ağır da bir motosiklet olduğundan bazen can sıkabiliyor. Şimdi hem projeyi biraz daha değiştirmek istiyorum, hem de bu süreçte beni yolda bırakmayacak, günlük kullanıma uygun bir motosiklet arayışındayım.

Bütçem yaklaşık 140.000-200.000 TL civarı.

Aradığım motosikletin:
  • Benzini alkolik gibi içip bitirmemesi.
  • Beni her hafta ustalarla hasbihale zorlamaması.
  • Ve mümkünse eli yüzü düzgün olması (ama bu çok da öncelikli değil) gibi bazı beklentilerim var.
Bu yüzden daha çok naked modellere bakmaya başladım (tabii başka türler de önerebilirsiniz, problem değil). Şu ana kadar gözüme çarpan iki model oldu:
  • Husqvarna Svartpilen 250 (2022) (tipi biraz kayık ve tuhaf ama çekici de bir yandan),
  • Honda CB250R (2018-19) (daha klasik çizgilerde, güvenilir bir seçenek gibi duruyor).

Sizce bu iki modelden hangisi mantıklı bir tercih olur? Ya da bu bütçeye önerebileceğiniz farklı modeller var mı?
Alacağın motorun önce almışsın gibi internetten temel bakım parçalarına bak. Filtre, balata...vs
Hatta bir hasar olursa sinyal, ayna, stop, far...vs
Bulabiliyor musun ve kaç para?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar