- Motosikleti
- sattık :(
- Konu Yazar
Arkadaşlar selamlar, umarım keyifler yerindedir.
Yaklaşık 3-4 ay önce proje motosikleti olarak bir Dragstar aldım. Uğraşmayı sevdiğim için keyifli geliyor ama haliyle günlük kullanımda ara sıra aksırıp tıksırıyor, ağır da bir motosiklet olduğundan bazen can sıkabiliyor. Şimdi hem projeyi biraz daha değiştirmek istiyorum, hem de bu süreçte beni yolda bırakmayacak, günlük kullanıma uygun bir motosiklet arayışındayım.
Bütçem yaklaşık 140.000-200.000 TL civarı.
Aradığım motosikletin:
Sizce bu iki modelden hangisi mantıklı bir tercih olur? Ya da bu bütçeye önerebileceğiniz farklı modeller var mı?
Yaklaşık 3-4 ay önce proje motosikleti olarak bir Dragstar aldım. Uğraşmayı sevdiğim için keyifli geliyor ama haliyle günlük kullanımda ara sıra aksırıp tıksırıyor, ağır da bir motosiklet olduğundan bazen can sıkabiliyor. Şimdi hem projeyi biraz daha değiştirmek istiyorum, hem de bu süreçte beni yolda bırakmayacak, günlük kullanıma uygun bir motosiklet arayışındayım.
Bütçem yaklaşık 140.000-200.000 TL civarı.
Aradığım motosikletin:
- Benzini alkolik gibi içip bitirmemesi.
- Beni her hafta ustalarla hasbihale zorlamaması.
- Ve mümkünse eli yüzü düzgün olması (ama bu çok da öncelikli değil) gibi bazı beklentilerim var.
- Husqvarna Svartpilen 250 (2022) (tipi biraz kayık ve tuhaf ama çekici de bir yandan),
- Honda CB250R (2018-19) (daha klasik çizgilerde, güvenilir bir seçenek gibi duruyor).
Sizce bu iki modelden hangisi mantıklı bir tercih olur? Ya da bu bütçeye önerebileceğiniz farklı modeller var mı?