Sevgili kardeşim numan_tas;daha yaşın ufak.Kesinlikle yanlış anlama;yaşın ufak diye sen işe yaramayan bi ahmaksın gibi anlamlar çıkarmasın kimse.Sana 2örnek vereceğim:Son motorum mondial 250 mct yi aldığımda sanayiden trafiğe çıkıp dükkanıma kadar dönmem gerekiyordu.(bu arada 20 yaşındayım).daha 5-6 ay oluyor,inan elmde getirdim motoru.Her motor sevdalısının ailesinde olduğu gibi benim ailem ve yakın çevremde alma motor falan diye karşı çıktı.ama dinlemedim.Haa aldığım ilk günden beri çok düştüm motorumdan;ama allah korudu.Hepimiz benim kadar şanslı olamayabilirsiniz.
2.örneğim de şu;benim ablam 7-8 yaşında spora başladı.(Judo).Yine ailem ve yakın çevremiz karşı çıktı:"Kız kısmının ne işi varmış judo da","Bi yerlerini kırarsın"...vs.vs.teşvik etmeyici,karalayıcı,bağnaz,at gözlüğüyle hayata bakan insan zihniyetiyle...Ama ablam şu an hala judocu ve onlarca kez şampiyonluğu var (Balkan 2.ği,Türkiye 3.ğü,Avrupa 2.ği vs.vs.)
Yani soruna vb veren arkadaşların çoğuna katılmıyorum.Teşvik eden ama dikkatli olaman konusunda seni uyaran arkadaşlarım haricinde.Evet sen belki bir r5 hatta bir f16 kullanabilirsin,ama bunları şu an için yapman yanlış.Çoğu kardeşimizin söylediği gibi ne olursa olsun trafikte şu an sen bir hata yaptığın zaman %100 sen suçlusun!!!Ayrıca kendi canını düşünmüyorsan başkalarının canını düşün,senin bir hatanın mal olabileceği şeyleri düşün.Sitedeki abilerin,ablaların olarak biz sana sonuna kadar destek oluyoruz.Ama unutma;hatalıysan biz bunu dobra dobra söyleriz.alınmak kırılmak olmasın.Sen şu an için kesinlikle trafiğe çıkmamalı o dediğin motoru almamalı,özel eğitim kurumlarında eğitim almalısın .vs.vs.vs.Sevgiyle kal kardeşim :rendeer: