Şaka mı bu..?Canım biraz sabret daha önünde uzun yıllar var..Bu ne acele böyle...
EgeKnn' Alıntı:yurt dışında 7 yaşında motosiklet kullanmaya başlayan ve moto GP lere katılan insanlar var aynı yaşlarda moto cros yapan insanlar var ancak o kişilerin kullandığı motorlar özel yapım yani o yaştaki kişiye özel yapılan motosikletler ileride türkiyeden bir rossi, biaggi çıkabilmesi için başlangıç yaşıda bu olmalıdır ancak....... 7 yaşında bu eğitimi alan insanlar 14 yaşına geldiğinde R1 üzerine çıkabilirler.
7 yıl özel yapım motosikletlerle eğitim alıp tecrübe edinen bu çocuklar 14 yaşına geldiklerinde en az 200.000 km gibi bir çok deneyimli sürücünün yapmadığı km yi yapmış oluyolar.
işte bu çocuklar sorabilir.. 14 yaşında iken R1 mi alsam hayabusa binebilirmiyim.. ama arkadaşın başlığını geyik amaçlı açtığını düşünüyorum
eğer daha önceden buna benzer bir tecrüben ve eğitimin varsa ozaman sana bir motosiklet önerebilir yada er5 hakkında fikir sunabiliriz.......
Nemrut' Alıntı:ben 16 yaşından beri trafikteyim tabi er-5 ile değil.
ama 18 yaşında da yaptığım pek akıl kârı sayılmaz. ben kötü bir örneğim. beni örnek almayın (örnek teşkil etmemesi için ne yaptığımı söylemiyorum) ama 14 yaşında da olmak motosiklet kullanılmaz diye bir şey yok. iş bir yerde yetenek, kabiliyet meselesi. eğer kabiliyetin yoksa ne kadar motosiklet kullanmanın eğitimini alırsan al, kötü araba kullanan bayanlardan bir farkın olmayacaktır.