14 şubat 2008

hali vakti yerinde iş ve mevki sahibi bir beyim hayatı paylaşmak .. kalan ömrümde mutlu mesut yaşayabilecegim ,,sevgililer gününde adrenalin yaşamak isteyen genç bayanlarla tanışmak isterim ..

sonderece kibar .. çok israr eden iyi danseden biriyim .. seviyeli dürüst ve ahlaklı bir insanım.. tercihen 18-49 arası bayanlarla tanışmak isterim .. ..

LÜTFEN CİDDİ OLANLAR ARASIN ......

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

şu detay biraz açalım...:p

evliyim ama sevgilim yok napcez:queen:eşiminkini kutlasam olarmı:p

bir sewgilim yok ama bu gün olucak sanırım 2 haftadır peşindeyim bu gün olcak inşallah arkadaşlar dua edin bu murat kardeşinize lütfen

inşallah hayallerine kavuşabilirsin...
benimde havranlarım çok :p ama ben 1 kişiye kafayı taktım oda büyük uğraşlarıma rağmen olmadı :pale: daha başka bişi yazmak istemiom :salut:

herkesin sevgililer günü kutlu olsun :rendeer:

hali vakti yerinde iş ve mevki sahibi bir beyim hayatı paylaşmak .. kalan ömrümde mutlu mesut yaşayabilecegim ,,sevgililer gününde adrenalin yaşamak isteyen genç bayanlarla tanışmak isterim ..

sonderece kibar .. çok israr eden iyi danseden biriyim .. seviyeli dürüst ve ahlaklı bir insanım.. tercihen 18-49 arası bayanlarla tanışmak isterim .. ..

LÜTFEN CİDDİ OLANLAR ARASIN ......

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:queen::queen:

herkesin sevgililer günü kutlu olsun

herkesin sevgililer günü kutlu olsun:rendeer:
yaf bi türlü şu 14 şubata sevgilimlle giremedim:pr:
ne hikmetse 2 senedir 14 şubattan bi kaç hafta önce sevgilimden ayrılıorum:pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Süper eğlenceli topik. Ümmet abi teşekkür ederiz :rendeer: Ama sevgilim yok çok şükür :p

Sabah uyandırmak için annem aradı. Arada da sevgililer günümü kutladı :cherry:

Ben de annemin ve sizin sevgililer gününüzü kutluyorum :rendeer:

herkesin sevgililer günü kutlu olsun:rendeer:
yaf bi türlü şu 14 şubata sevgilimlle giremedim:pr:
ne hikmetse 2 senedir 14 şubattan bi kaç hafta önce sevgilimden ayrılıorum:pr:

Vallaa benim senelerdir öyleydi.. Hatta 14 Şubatı da beklemez 4 Şubattan bi kaç hatfa ya da bikaç gün öncesinde yalnız kalırdım.. Ama 2008 de şeytanın bacağını kırdım ::pembe::

Sevgililer Günü

Arkadaşlar ben buradan Tüm Motorcu Arkadaşlarımın SEVGİLİLER GÜNÜNÜ en içten dileklerimle kutluyorum. Ayrılıklar hiç olmasın, Sevenler Bir Ömürboyu Sevgilerini Yitirmeden Sevmeye Devam Etsin, Kavuşamayanlar Biran Önce Kavuşsun..... Dünya Bütün Kötülüklerden Arınsın...İnsan gibi İnsanca yaşayalım:rendeer:

Bu vesile ile bende çok sevdiğim, saygı duyduğum, güvendiğim arkadaşım, sevgilim, herşeyim Jameika34(Hakan) SEVGİLİLER GÜNÜNÜ kutluyorum. Çünki Onu Çooook Seviyorum. İyiki varsın aşkım, iyiki seni tanımışım, iyiki hayatımdasın.....:cat:

evet bende burdan biricik bebeğimin sevgililer gününü kutluyoruuuuuuuuuuuumm ::alkiis:::flower:::sefereee::fool::::jester::::::::xblink::::138:::151::

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Allahım sen beni bitanemle ayırmaa bu 2. sewgililer günü senemizdiiiiiiiiiii =))=)) ve bugün 23 ay 20 gün oldu bırlıkte olmamızın we ıkımız arasında yüzükte taktııııııııkk:p:p kıskanııııııınnn falanda dermişim:p:p şaka şaka maşşallah deyin ama:p:p=))=)) we hıc bı sewgılı ayrılmasın inşallah mutlu olsunlar hep... ve tüm MT nin sewgililer günü kutlu olsun...:rendeer: ve bugun harıka gun gecırdım bıtanecıkımlee:p

bu arada SUDENAZ senınde sewgılıler gununu kutlarım ben keyfımın ıyı olmasından kendımede atlamısım:p sızın sewgılıler gununuz de kutlu olsun Allahım hiç ayırmasın inşallah tekerlerinizde düz bassın:p:rendeer:

Son düzenleme:
Allah ayırmasın sizi :)

çook teşekkür ediyorum arkadaşım.

Celil sağol teşekkür ederim.

Pınarcım canım benim çook sağolasın çook teşekkür ediyorum.

Tubis senin içinde amin. çok sağol teşekkür ederim canım benim.

Tugcetugce'cim canım çook teşekkür ederim.

Thaii_Vtec sağolasın teşekkürler sanada.

Son düzenleme:
Arka koltukta sarılan o sıcak ellerin değerini iyi bilmek lazım ,
bu saçma günü kim çıkardı bilmiyorum ama her gün sevgililerin günü olsun. " hergünde tek taş alınmasın ama :) "

Bu arada bu günü yalnız geçirenlere de ; mesela ben! , şans dilemek lazım dimi?

Tüm sevenlerin ayrılıksız bir hayat sürmesi dileğiyle ....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar