14 Mayıs Büyükçekmece+Silivri Gezisi Yorumlar ve Fotoğraflar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tunoka abi ben göksel son eklenen resimlerde son karedeki kel olan (ALONG) ellerine saglık güzel olmuş keşke haber verseydin yaw çekerkeN
saçlar fena dökülmüş gerçi iyide olmuş uzun zaman olmuştu kendi kafamı bu kadar net görmeyeli. dönüşte
benzinlikte çekilen fotoları göremedim hani boncuk gibi dizilip çektirdigimiz.

Yav daha kader le M.D den bi arkadaşın çektiği büssürü foto vardı onlar daha eklenmedi.Şu fotoğraf olayına bi çözüm bulmak lazım :silent:

böyle arkadaşlıkların kurulması çok güzel... dediğim gibi umarım bunu hep yaparız. sizlere silivriden önce hoşçakalın diyemedim arkadaşlar kusura bakmayın.. vedat_kaya !! abi ne yaptın motoru? boyatmayı düşünüyormusun?
detinyofrock arkadaşımız sanıyorum 600f e binmemeye yemin etmiş diye duydum.. hepinize sevgiler.........

arkadaşlar resim eklemeyi nasıl yaparım anlatında birsürü resim var elimde...

Son düzenleme:
tolga' cım ben de varım.... listende adım mutlaka olsun.istersen peşin peşin yaz..istersen taksitlere böl ama mutlaka adım olsun...:queen: :queen:

siteye resim eklemek isteyen bütün dostlar eyong anlatmış işte tıklayın ve okuyup uygulayın...haydi fotolar yayındaaaa...:queen:

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=6001

bundan sonrası becerinize kalmış arkadaşlar..:wiinkk:

600f' Alıntı:
böyle arkadaşlıkların kurulması çok güzel... dediğim gibi umarım bunu hep yaparız. sizlere silivriden önce hoşçakalın diyemedim arkadaşlar kusura bakmayın.. vedat_kaya !! abi ne yaptın motoru? boyatmayı düşünüyormusun?
detinyofrock arkadaşımız sanıyorum 600f e binmemeye yemin etmiş diye duydum.. hepinize sevgiler.........

suat sen bana veda ettin abi hatta bu kadar uğraştığın için çok teşekkür ederim güzel bir gün geçirdik dedin hatta silivriye giderken yanıma gelip baba saol biz gidiyoruzda dedin.... nedemek abi önemli değil ...

bu arada ferhat abi gerçekten sağolasın biz sizin arkanızdan sahile geldik beraber turlarız diye ama göremedik yeğimin gözlerinden öpüyorum:rendeer:

Super Moderator
ergin abi ben ogün vedalaşamadım kusura bakma ben geri tekrar mekana döncez sanıyodum ordaki arkadaşlarda affetsin beni:pale:

alper_tim' Alıntı:
ergin abi ben ogün vedalaşamadım kusura bakma ben geri tekrar mekana döncez sanıyodum ordaki arkadaşlarda affetsin beni:pale:
eyvallah baba sapancaya gelebilirsem orada görüşürüz:cat:

ok bu hafta sınavlar var haftaya sapanca
sapancadan gelince uygun bir tarihte topic açarız:cat:
bu sefer daha kalabalık oluruz.

600f' Alıntı:

o akşam pasta cila attık ...biraz rutuş yapıcaz haftasonu..
yok canım kullanır kader pes edecek kız değil korkmaz yani..:cat:

ztjadk.jpg

**** not_fear **** dostum eğer sorduğun makina buysa bu benim bitanem hyosung gv 250
ayrıntılı bilgiyi sitede bulabilirsin satıcısı ise www.globalmotor.com.tr burayada göz atabilirsin

arkadaşlar büyükçekmece sahilde bize karşıdan tuhaf yaratıklarmışız gibi bakan çizgili uzun paça donlu beyaz akletli adamların fotolarını çekmedimi yaww ben onlara bayılmıştım tam çerçewelikti wallaa :queen:

Son düzenleme:
Slm ArkadaŞlar Ben Geldİm Meyhanecİ Dostrark ArkadaŞİma Sevgİler Motoru Sorun Cikarsa Bİle Onu Ben Sirtimda TaŞirim Ya Ne Demek:) Yada Kafayi Ceker Ghİttİgİmİz Yerde Kaliriz Ne Olcak:) Dİmİ Vedat Abİmde Bİzİ Ceker Lahatla :) Hİhİhİ:p

He Bu Sefer Kader Bende Arkana Alirsan Vedat Abİnİn Motorunu SÜrerken DÜŞmez Galİba:) Benle Beraber SÜrerse Desden GecmİŞ Olur :)

Son düzenleme:
AnTiKa' Alıntı:
Slm ArkadaŞlar Ben Geldİm Meyhanecİ Dostrark ArkadaŞİma Sevgİler Motoru Sorun Cikarsa Bİle Onu Ben Sirtimda TaŞirim Ya Ne Demek:) Yada Kafayi Ceker Ghİttİgİmİz Yerde Kaliriz Ne Olcak:) Dİmİ Vedat Abİmde Bİzİ Ceker Lahatla :) Hİhİhİ:p

He Bu Sefer Kader Bende Arkana Alirsan Vedat Abİnİn Motorunu SÜrerken DÜŞmez Galİba:) Benle Beraber SÜrerse Desden GecmİŞ Olur :)
:queen: :rendeer: dostum sağolasın
ama ençok içip orada yatma fikrin hoşuma gitti
nerde trak orda iç :queen: :queen: :queen:
ayrıca beni yolda brakmıyacağınızı bilmek çok güzel ben bu aileyi çok seviyorum:rendeer: :rendeer: :rendeer:

EEE ANTİKA OLMAK KOLAY DEGİL BEN TOPLAYAN ADAMIN YAHU:) KİMSE KİMSEYİ BIRAKAMAZ DAYANIŞMA DOSTLUK ARKADAŞ AİLE SEVGİ SAYGI KAYNAŞMA TUTKU ÖZLEM HÜZÜN BİZLER İÇİN HEPSİ VE SİZİN GİBİ DEGERLİ VE BİR O KADARDA GÜZEL İNSANLAR OLMAKTAN DOGAN YAŞANTIDIR BU AİLEYİ BÜYÜTMEK BİZİM ELİMİZDE DİMİ :) :rendeer:

AnTiKa' Alıntı:

abicim benim motorum zebilmi kardeşiiiimmmm..:bounce:
sizii ben taşıyım motorumu vermem..:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar