14 Mayıs Büyükçekmece+Silivri Gezisi Yorumlar ve Fotoğraflar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
serkan79' Alıntı:
tipsizleri almıyolarmış ama ben öle duydum :mrgreen:
Normalde işyerinde bu tip sitelere girmemiz yasaklandı bu yasağı sırf bu cevap için bozuyorum ben sınavdan bahsediyorm geleceğimden bahsediyorum siz benle dalga geçiyorsunuz ama benim şu son günlerde yaşadıklarımı kimse bilmez neyse şimdi anlatmayada gerek yok beni sonunda çileden çıkardınız ben sınava saattlerce çalıştım belki dün kaçta yattım bilmiyorum fotolar benim özelim eklerim istedimi eklemem bu da hakkım belki arkadaşlarıma yakın gördüklerime atarım belki buraya koymam ama şunu bilin bir kişiğ keyfinden asla sitedekileri bekletmez bu kadar anlayışınız için sağolun:pr: :pr: :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
aa kızma be şaka yapıyorum :pale:

Neyse yav sapancadan sonra toplanıyoruz tekrar.bugün de hava çok güzel falan filan fıstık aman konuyu değiştiricem die ne diceemi şaşırdım :queen: :queen:

kader kızmaaa.... :rendeer:
geleceğin 3-5 fotodan daha önemli... daha sonra gene gezmeye gideris bir kes daha çekiniris fotoyu ama sen bu şansı belki bir daha bulamaya bilirsin... dersine çok sıkı çalış... başarı bekliyorus senden...:wiinkk:

FutureShock' Alıntı:
Neyse yav sapancadan sonra toplanıyoruz tekrar.bugün de hava çok güzel falan filan fıstık aman konuyu değiştiricem die ne diceemi şaşırdım :queen: :queen:
hazır lafı değiştirmişken ufak bir buluşma daha yapsakmı ne dersiniz:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
teror' Alıntı:

bence topiği şimdiden aç katılımcı fazla olsun

teror' Alıntı:
teror sana katılıyorum.!!:cat:
yoksa bu hafta sonunu evde gecırmek zorunda kalıcam...:salut:
hadı bıryerle de bulusalım.....:bounce:

abi ben bu akşam için yaparız diye düşünmüştüm ama :p şöle bir çay bahçesinde falan oturup ufaktan takılırız diye :cat:
ama durun bakalım bu pazar günü için bişeylerda yapabiliriz el birliğiyle :wiinkk:

destinyofrock' Alıntı:
Yarın THY de sınavım var dolayısıyla çalıştım sınava özür bu yüzden cezam neyse razıyım :( orada teknisyenlik için mücadelem özel sektörden THY ye geçme çabası sadece buydu geçikmem :(
kader bahane istemem kesinlikle bu sınav verilecek..:cat:
gelecegin resimlerden daha önemli...
unutma senin başarılarınla sevinevek 100 lerce motorcu arkadaşın var..
bak gelmiiimm oraya yoksa 600f i verip sürekli sağa sola dönüşler yaptırırım bak ona göre...:queen: :queen:

batuhan35' Alıntı:
teror sana katılıyorum.!!:cat:
yoksa bu hafta sonunu evde gecırmek zorunda kalıcam...:salut:
hadı bıryerle de bulusalım.....:bounce:

Ben de biraz önce sapanca topiğinde sordum bu hafta sonu bişey yokmu die.Bu hafta sonu için hiç topic açılmamış.hadi bişileryapalım :bounce:

ergin hala çay bahçesi diyorsuun ya git şöyle sahilde bir mekana açın biraları kuruyemiş cips :)

destinyofrock' Alıntı:
Yarın THY de sınavım var dolayısıyla çalıştım sınava özür bu yüzden cezam neyse razıyım :( orada teknisyenlik için mücadelem özel sektörden THY ye geçme çabası sadece buydu geçikmem :(
:rendeer: kader bravo yani
600f derken uçaklar
haklısın en hızlı uçaklar gidiyor :queen:
sınavda başarılar:cat:
bu uçaklar kaç cc oluyor :silent:

abi ilk siftahı yaptık sıramı savdım şimdi siz yapın ufak bi org.da pazarımız şenlensin:p yada bakın şölye yapalım yine geçen akşam buluştuğumuz dürüm tırın yanında buluşalım bi kafede oturup pazar için plan yapalım ne dersiniz?

ashes' Alıntı:
ergin hala çay bahçesi diyorsuun ya git şöyle sahilde bir mekana açın biraları kuruyemiş cips :)
abi ben çay,nescafe koliğim içmezsen ellerim ayaklarım boşalıyo kendimi boşlukta hissediyorum :sunny: ::deliir:: ::sigara:: ::saskin::

Son düzenleme:
teror' Alıntı:
abi ilk siftahı yaptık sıramı savdım şimdi siz yapın ufak bi org.da pazarımız şenlensin:p yada bakın şölye yapalım yine geçen akşam buluştuğumuz dürüm tırın yanında buluşalım bi kafede oturup pazar için plan yapalım ne dersiniz?QUOTE]

çok harika olur derim ben.benim planladığım bişeyler var hem onları anlatırım size hemde belki düşündüğüm yere gideriz bakarsınız sizde.O dürüm tıra çok yakın.

FutureShock' Alıntı:
teror' Alıntı:
abi ilk siftahı yaptık sıramı savdım şimdi siz yapın ufak bi org.da pazarımız şenlensin:p yada bakın şölye yapalım yine geçen akşam buluştuğumuz dürüm tırın yanında buluşalım bi kafede oturup pazar için plan yapalım ne dersiniz?QUOTE]

çok harika olur derim ben.benim planladığım bişeyler var hem onları anlatırım size hemde belki düşündüğüm yere gideriz bakarsınız sizde.O dürüm tıra çok yakın.
tamam o zaman akşam saat 20:30 uygunmu dürüm tırın yanında buluşalım kaç kişi gelirse artık.
futureshock bu arada yer yoksa şu parkın içindeki cafe olmasın:p
aç abicim o zaman topiği gelenleri görelim:cat:

tolga parti filan diyordu... zıpla zıpla oooooooooooooooooooooooooo cıstak cıstak:p

yaw gene 8 diyosunuz... 8:30 deyin de yetişeyim geçen ki gibi sizlere... ama şu şehit olan yunus motoru süren polis için bir toplanma olabilir pazar gününe bilginiz olsun... kortej halinde toplu sürüş.... http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=13946&page=13
topic bu okuyun...

Son düzenleme:
teror' Alıntı:
FutureShock' Alıntı:
tamam o zaman akşam saat 20:00 uygunmu dürüm tırın yanında buluşalım kaç kişi gelirse artık.
futureshock bu arada yer yoksa şu parkın içindeki cafe olmasın:p
aç abicim o zaman topiği gelenleri görelim:cat:

Abi bu akşam sizde bi göründe farklı değişik bi mekan olucak.Ordakilerlede konuşuruz.Granti olsun ondan sonra hemen açarız topic.Topic açıpta sonra sorun olursa rezil olurum valla

dostum niye rezil olasın evelallah en güZelini yaparız elimden geldiğince destek olmaya çalışırım:cat:

SAAT: 20:30 DA BEYLİKDÜZÜ BİZİMKENT KÖPRÜSÜ DİBİ E-5 KENARINDA BULUNAN SARI RENKLİ DÜRÜM TIRIN YANINDA BULUŞUYORUZ GELMEK İSTEYEN HERKEZİ BEKLİYORUZ:rendeer:

EVET SAAT 20:30 DA BİZİMKENT KÖPRÜ DİBİNDEKİ DÜRÜM TIRIN ORDA TOPLANALIM GÜZEL SEMTİMİZİN NEZİH BİR CAFESİNDE PAZAR GÜNÜ NE YAPABİLİRİZ ONU KONUŞALIM VARMI GELEN:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar