14 Mayıs Büyükçekmece+Silivri Gezisi Yorumlar ve Fotoğraflar

bir daha "ben de geliyorum" falan yazmayacağım.
gelemedim işte. :jocolor:
güzel geçmiş gününüz. tekrarı olur umarım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gurzan' Alıntı:
bir daha "ben de geliyorum" falan yazmayacağım.
gelemedim işte. :jocolor:
güzel geçmiş gününüz. tekrarı olur umarım.
ilk gezimiz site geneli sapanca bekliyoruz hepinizi :)

arkadaşlar resimleri nete atmak gercekten cok zor..
gerçi ben fot.makınasını unutmuşum evde..:queen:
resim cekemedim ama resim cekenleri sıkıştırmak nasıl bir duygu
onu hissetmek için yazıyorum.. nerde resimleeeerrrrrrrrr....:silent:
bu arada sukull şu resim konusuna bi el at abi yawww..
işi biraz kolaylaştıralım..:cat:

Şu resim yükleme işini becercez galiba da biraz bana sabır...sizede...

bencede gezi harika geçmiş seneye inşallah bendeeee ordayım şu motoru bir büyütüyüm yeminle akşam çıkarım sabah ordayım o derece iştahlandım açıkçası hepinizi seviyorum arkadaşlar fotoları çoğaltsaydınız daha iyi olurdu neyse herkese iyi günler selamlar:p

Arkadaşlar destinyfrock arkadaşımız küçük bi kaza yapmış tehlike atlatmış büyükçekmece gezisinde, ona geçmişler olsun tekrar burdan da. Kendisini de aradım ancak telefon doğru düzgün ses alamadım,

Bu arada adımı, sapanca gezisi listesinde ararken aaaa burdayım diye görüp sevinmek ne güzelmiş, inşallah bi aksilik çıkmaz ve planladığım üzere aranızda olurum.

Serkan sana ve ailenede sevgiler, ve senin özellikle hem senin ufaklık için hemde senin doğum günün için orada olmaya gayret edeceğim.

ztt83s.jpg

ztj879.jpg

ztt7qc.jpg

ztja4x.jpg

ztjadk.jpg

ztjamx.jpg

ztt8cx.jpg

Son düzenleme:
üstte ki resimlerde

ikinci resimde sağ alt köşede bi kısmı görünen
ve
üçüncü resimde en başta tamamı görünen motor nedir arkadaşlar bilen varmı ?

Arkadaşlar resimler bu kadar (bendeki) bazıları mükerrer olabilebilir..idare edin...ama öğrendim nasıl resim yükleniyor:)
Neyse..Yinede güzel bir pazardı diyoruz..Güneş ile aramıza kimsenin girmesine müsaade etmeyince ve şampiyonluğu kaybedince gece uykusu pek tatlı olamadı..Herkese teşekkür...Eleştirilerimizi daha sonra yapacağız..:p

Ben dün sizi gördüm ya. Uzaktan çok tatlı gözüküyodunuz :p Hatta araba ile bi ara arkanıza takıldım, belki farketmişinizdir. Avcılar civarındaydınız, ben de tam arkanızdaydım. farları çakarlı gri tipo:) Sizi öyle görünce içim gitti. Ben de istedim o anda aranızda olmayı. Ama motorum yok ne yapalım:salut: Hatta dün ilk önce race'lerden birini gördüm, dikkatimi çekti. Aileme dedim, hayatımda ilk defa bu kadar yavaş giden bir racing gördüm diye. Artık kısmet, inşallah askerden sonra bir motor da ben alırım da aranıza katılırım:) Motorla grup halinde gezmek çok güzel bişey, çok eğlenceli.
İnşallah asker dönüşü bir motor da ben alırım da, aranıza katılırım.
hayalim (YZF-R1):cat:

Herkesmi fotoları bekliyo durun durun geliyo :) Yer sarııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
tuncel abi yine yapacağını yaptın yani tazminat davası açacağım sana
ne bu ya masam okadar dolu gözüküyorki sanki bütün yemekleri yalnız
yiyorum tam 12den yakalamışın beni:queen: neyse tekirdağ köftesini düşünmem lazım artık:cherry: diete girdim çünkü bu pazardan sonra:queen:

dostlarım ben de cep le çektim... motor kardeğşliğine yardımlaşmasııı .. 4km ayakla itilme ve mutlu sona ulaşma...ve bir tamirci bulduk arıza geçici bir şekilde giderildi ama merkeze gelince motor tekrar sustu... ışıklardan çay bahçesine kadar tekrar iteklemeye devam eden mehmet arkadaşımıza teşk...

nejdet abi
maşallah yarasın tosunuma diyesim geellldddiii... yemek yiyişine hayran kaldım...:p

Son düzenleme:
vedat kaya' Alıntı:
bebeğimin üzerinde bir koruyucu melek görüntü budur yaaaa...:cat:
Ama ama ama ben düşürdüm bebeği :( anne olmaz benden demi bak şimdi bişi dicem bende alsam böle bi bebek olamazmıyım annesi :(
(moral için teşekkürler)
i26143_angel.JPG

Bizim fotolar yarına kaldı beyler bayanlar çünki gamzecik benden ilgi bekler ben kaçar :(
gamzecik(kardeş)
yer(bizim ev)
ilgi(öpücük kucak vs...)
kaçmak(fıymak tüğmek)
neden(çünki resim eklemek uzun uzun uzun uzun ay takıldım uzun iş)

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
dostdark özür dilemene gerek yok biz sana üzüldük baya spor yaptın pazar
günü hemde beleşe başkaları üstüne para veriyor bu sporu yapmak için

Sizlerle olmayı çok isterdim ama yetişemedik maalesef güzel eğlenmişsiniz, Ergin (Terör) gelebilmiş olsaydım atardım seni arkaya Silivri yapardık ama biliyosun durumları

ooo daha resimler eklendikçe gelemeyenler ççoookkk iç çekecekkkk
biz gittik yedik içtik gezdik tozdukkk of of off güneş te süpperdi...:queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar