14 Mayıs Büyükçekmece+Silivri Gezisi Yorumlar ve Fotoğraflar

evet ya arkadaşlar benzincide çimen üzeri kırmızı kafalar(durun bozmayın:) )resimlerimiz nerede:silent:

Super Moderator
dostdark' Alıntı:
evet ya arkadaşlar benzincide çimen üzeri kırmızı kafalar(durun bozmayın:) )resimlerimiz nerede:silent:
evtt yaa o kadar çayır çimen pozlar verdik nerde resimlerrr :silent:

arkadaslar tunoka abimize resim ekleme hakkinda yardim eden olsa eklicek bi el atin ya bende bilmiyorum nasi eklendigini...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bana kadeh kaldıran beni düşünen arkadaşım ergin e çok teşekkürleirmi sunuyorum gelemedim birader durumu biliyorsun benim ama sapancada görüşmek üzere

saygılar ASHES

dostdark' Alıntı:
Resimleri yükleyemiyorum bi sorun var..::angry2:: ::ranntign

1600 x 1200 bunu küçültemiyorum.

Son düzenleme:
tunoka' Alıntı:
Resimleri yükleyemiyorum bi sorun var..::angry2:: ::ranntign

1600 x 1200 bunu küçültemiyorum.

abicim resimleri photoshop programıyla küçültebilirsin...:cat:
yada akşamları ben msn de online oluyorum gönderirsin ben küçültürüm ve siteye eklerim...:)

yaw boyna hata veriyor birinize e.mailleyim siz atın bunları siteye

ee...bu nasıl oldu:silent:

beyler bi mail adresi verin atayım resimleri

Ben beceremiyorum

Son düzenleme:
tunoka abi msn e ekliyorum seni müsadenle ordan fotoları alırım senden eklerim ben siteye

FutureShock' Alıntı:
tunoka abi msn e ekliyorum seni müsadenle ordan fotoları alırım senden eklerim ben siteye
Tamam..............

alper_tim' Alıntı:
olmuş işte abi böle dewam et:mrgreen: :queen: :queen:
Yok yaw bu cep telefonunla çekildi öbürü digi. mak.

Son düzenleme:
ya arkaşlar ne süper bi gündü yaf her keze ayrı ayro teşekkürlerimi sunarım ilk gezimizdi beraber ama emin olnlun son olmıyacak her şey harikaysı organizasyonu düzenleyen arkadaşlara tekrar teşekkürler.her şey çok iyi kazasız belasız gnü sonladık tabi ufak bi kazayı saymazsak kader arkadaşımız gibi yani :):)neyseki bişe yoktu tekrar geçmiş olsun diliyorum.murat kardeşim saolsun resimleri gönderdin ama hiç yükleyebilirmisin diye sormadınki ne bilim neyse akşam yolla batuhan kardeşimle yükleyelişm hem ben öğrenim hemde arkadaşlar fazla merak etmesinler.sapancaya mutlakka gidelim beraberce ama ankara gezizi kesin değil şindlik hepinize bol slm

abi ortaya durun hiç bozmayın sloganı çıktı lafı artaya attığım için gurur duyuyorum yaf.pohahahah

Arkadaşlar kusura bakmayın sabahtan beri ugraşıyorum resimleri yüklemek için neyse batuhan'na mailledim o hallediyor.....
Az sonra......... sizlerle

Son düzenleme:
SLM arkadaşlar başta bu organize işini yapan terör ve soner arkadaşa cok tşk ederim harikasınız hepinizde ben aksilik göremedim fazlamı bira ictim :) farkında geligim yolda bir köpek gördüm agladım sadece ama olsun yalovada gözüşmek üzere canlar soner abim bana en sonunda fıcı aldıracaksın he :) hoşcakalınnnn paiiiiiiiiiiiii:queen:

Heee Şunuda SÜleyİm Sadet Kaya Abİmde Benİ Tekmeledİ CÜmartesİ Gezİsİnde Ama Olsun Bu Sefer Ne Yapar Bana Bİlemem Ama Hazirliyom Kendİmİ Ona GÖre :) Sevgİler Saygilar Abİm HoŞcakallll GÖzÜŞmek Üzere :p

Son düzenleme:
Ya arkadaşlar herkezi ilk defe görmeme rahmen sanki daha önce tanıyormuşum gibime geldi sanki bir yerlerde karşılaşmışız gibi buda belkide guruptaki sıcak aile havasından kaynaklandı herkese sonsuz teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar