Super Moderator
ağlanmaz mı beee benim otobüste vardı benim platonik bizim otobüsde ağladı beee:queen: :queen:along' Alıntı:ama kız güzeldi durak agladı otobüs agladı kaptan agladı bakırköy agladı beeeee
ağlanmaz mı beee benim otobüste vardı benim platonik bizim otobüsde ağladı beee:queen: :queen:along' Alıntı:ama kız güzeldi durak agladı otobüs agladı kaptan agladı bakırköy agladı beeeee
leyn sapık her yerden bir numaran çıkıyoralper_tim' Alıntı:anaa rezil olduk sus lem söleme öle:queen:
cok eglencelı ve keyıflı bır gun gecırdık...:cherry:SKYKAPTAN' Alıntı:evet ya silivride kaleye gitmişinizdir heralde sahilde gezi felan küpeştede
:salut: evet ya silivri nin yerlisi olarak size gezdiremedim :salut:SKYKAPTAN' Alıntı:ya orda kaleyi felan ben görmedim bilemedik silivriyi bilen dostdark da yolda arıza yapıp geç gelince millet maça yetişcez die erkende kalktık inş. bi daha ki sefere diyorum ben
ok bidahaki sefere gezersiniz oraları süper yerlerdir
olur boyle seyler...sıkma canını :cat:dostdark' Alıntı::salut: evet ya silivri nin yerlisi olarak size gezdiremedim :salut:
r: çin malı motorum yüzünden
r:
r: alt tarafıda bir kablo gevşemiş
r: pis kablo o günmü gevşiyeceğin tuttu
r:
ama olsun buda bir macera oldu:queen:
yer müsaitti fakat çok dağınıktı bizde böyle koymaya karar verdik valla çoğunu kendi ellerimle dizdimashes' Alıntı:ergin bişi dikkatimi çekti süper bir düşünce yapmışsın (U) şeklinde masa en dogrusu geçen şilede dagınık olmuştuk kimse birbirini tanıyamamıştı
sapancadaki geziyede böyle bir masa organize etmeleri gerek
abicim kendini tanıtma olayını ilk kim yaptı organize bendeydi o ara:queen: :queen:teror' Alıntı:yer müsaitti fakat çok dağınıktı bizde böyle koymaya karar verdik valla çoğunu kendi ellerimle dizdimama en güzeli çoğu gezide olmayan bir şey çok hoş oldu bence herkez tek tek kendini tanıttı ve kimse yabancılık çekmedi böylece herkez kaynaşmış oldu inanın sağa sola koşturmaktan yemekleri bile tam yiyemedim ama çok eylendim ve mutlu oldum umrım herkezde mutlu bir şekilde ayrılmıştır oradan.motorumun olmaması yüzünden silivriye gelemdim:salut: bizden sonrada çok güzel geçmiş orda arkadaşlarla olmakta çok isterdim açıkçası:salut:
dostum sana katılıyorum birbirmizden sorumluyuz kesinlikle ama dostdark arkimiz ve diğer arkiler arkada kaldıktan sora futureshock unda katılımından sora organizasyon yapıp seni soncu kendimizzide öncü yaptıktan sora herşey mükemmeldi:queen: :queen:vedat kaya' Alıntı:merhaba ben geldimm...
gercekten güzel bir BEER'S gecesinin ardından büyükçekmece gezisi ilaç gibi geldi...emeği geçen herkeze ama herkeze sonus teşekkürler...
elinize ayagınıza sağlık...:rendeer:
bu arada büyükçekmeceden silivri ye çay içme konusunu açıp proğramı yapıp sonra kaybolan arkadaşlara stem ediyorum...
günün en sıkıcı ve öfkelendiğim bölümü karar verilip yola cıkılıyor ve 35-40 motordan kala kala 17-20 motor kalıyor..:silent:
ne öncü belli ne soncu ..gücüne güvenen basıyor yol iz bilmiyoruz ilk motoru kaçırmıyayım diye önü takip ederken haber vermeden işaret vermeden gruptan ayrılan motorcular yüzünden 2 kez akıcı trafikte ters yola U dömüş yapıp başka yola sapan gruba yetişmek zorunda kaldım..:farao:
b.çekmeceyle silivri arası kaç km. bilmiyorum ama 20 kez durup noooluyo nereye ayrıldı bu motorlar diye bir birimize sorduk..
iş başa düşüncede başta mcgayver(ahmet) yardımcısı ünlü artcı alpertim(alper) ve düzeni bozmadan silivriye kadar gelen diğer arkadaşlara teşekkür ederim....:wiinkk:
hele dönüşte gruptan ayrılan arkadaşların duraklarının belirlenmesi ve onların kornalar eşliğinde gönderilmesi mükemmeldi....
dostdark sanada geçmiş olsun abi..son dk. alper görmese geri döndü veya birilerini bekliyor diye basıp gidecektik..çünki gurubun başı belli değil sonu belli degil allahlıga gidiyorduk ...
biraz uzun oldu kusura bakmayın ama trafikteki en teklikeli makınaları kullanıyoruz bir birimizden sorumlu olduğumuzu düşünüyorum..